Merkittäviä tarinoita

Brand ID tarjoaa yrityksille ja brändeille mahdollisuuden erottautua kilpailijoistaan pysyvästi. Tutustu asiakkaiden menestystarinoihin.

K-Citymarket Nokia

Brand ID valmisti ja toteutti Nokian K-Citymarketin hehtaarimyymälän uudistuksen. Projektissa uusittiin kaikki hehtaarin kokoisen myymälän ulko- ja sisätiloihin ruuvatut kyltit ja teippaukset.

Lue lisää

Bauer Media

Brand ID ja Bauer Media ovat tehneet yhteistyötä eri muodoissa jo yli 10 vuoden ajan. Bauer Media luottaa painomateriaaleissaan pääosin Brand ID:n tuottamiin ratkaisuihin – ulkomainostauluista mainoslakanoihin ja festivaalinäkyvyydestä beach flageihin.

Lue lisää

BRP

Brand ID:n ja BRP:n yhteistyö alkoi jo 2000-luvun alussa. BRP:n tuoteteippaukset tulivat Pohjois-Amerikasta, ja yritys halusi niiden valmistuksen lähemmäksi Suomen tehdasta. Ensikokeilun jälkeen tuoteteippien vaatimukset muuttuivat: haluttiin näyttävämpää designia ja monikerroksisuutta.

Lue lisää

Rocla

Brand ID:n ja Roclan yhteistyö sai alkunsa vuonna 2002 muutamalla pienemmällä perustarraerällä. Seuraavana vuonna valmistettiin jo koko tarrarepertuaari. Brand ID oli alusta asti mukana uusissa tuotekehitysprojekteissa ja vakuutti Roclan nopeasti ammattitaidollaan.

Lue lisää