SUURKUVATULOSTEET

Toteutamme näyttävät suurkuvatulosteet, joilla huomioarvo on taattu.

Varmista, että sinut huomataan

Suurkuvatulosteilla erotut sekä sisällä että ulkona. Meiltä saat visuaalisesti näyttävät sisä- ja ulkomainokset esimerkiksi myymälöihin, näyteikkunoihin, messuseinien julisteisiin tai jättikokoisiin banderolleihin erilaisiin tapahtumiin. Rakennamme ratkaisut palvelemaan yrityksesi yksilöllisiä tarpeita.

Kestävää tuotantoa, viimeisintä huipputekniikkaa

Tuotamme kestävän kehityksen mukaisesti laadukkaita ja luontoa säästäviä tuotteita, jotka vastaavat odotuksiasi. Asiakkaan konsepti ja toiveet ovat etusijalla. Rakenteen, materiaalin ja tuotantotavan valintaa ohjaavat myös käyttötarkoitus ja käytettävyysvaatimukset.

Pyrimme tehokkaaseen tuotantoon, ja siksi ehdotamme muuttuviin tarpeisiisi parhaiten sopivia tuotantotapoja aktiivisesti. Tavoitteenamme on tarjota Suomen parasta tulostusjälkeä ja olla oman alamme joustavin toimittaja.

Luontoa säästäviä värejä

Tulostustuotantomme perustuu pitkään kokemukseen, osaavaan henkilöstöön ja merkittäviin kone- ja laiteinvestointeihin, joiden ansiosta olemme teknisesti Suomen ehdotonta huipputasoa.

Kaikki tulostusmateriaalimme ovat korkealuokkaisia ja kestäviä, ja käytämme vain luontoa säästäviä VOC-vapaita värejä. Tulosteet voidaan leikata haluttuun muotoon ja CNC-tasojyrsimellä voimme tehokkaasti työstää esimerkiksi alumiinikomposiittia, puuta, akryyliä sekä erilaisia muovilevyjä.

Materiaalit muuttuviin käyttötarkoituksiin ja näyttävään sisustukseen

Lattiatarrat

Lattiatarroilla voidaan herättää kiinnostusta, ohjata ja opastaa asiakkaita liiketiloissa, myymälöissä tai julkisissa rakennuksissa. Lattiatarrat ovat hyvin kulutusta kestäviä ja niiden pinta on erikoiskäsitelty estämään liukastumista.

Lattiatarran käyttötarkoituksen mukaan valitaan tulostusmateriaali: näkyvä pinta voi olla heijastavaa tai karheaa, tartuntapinta soveltua asfalttiin tai marmorilattiaan ja kulutuskestävyys perustua jatkuvaan koneelliseen lattianpesuun tai tehostettuun UV-suojaan.

Tulostettavat tapetit

Seinät voidaan haluttaessa viimeistellä tulostetulla tapetilla tai teipillä. Tapettivalikoimassamme on non-woven-materiaaleja, joissa on erilaisia pintakuvioita, sekä useita paperipohjaisia tapetteja. Tapetin tai teipin liima on tärkeä yksityiskohta, koska liima on valittava seinän pinnoitteen mukaisesti.

Magneettivuodat

Tulostetusta magneettivuodasta saa helposti vaihdettavan mainoksen. Mikäli kalusteet on valmistettu ferromagneettisesta raudasta, magneettivuota tarjoaa kätevän vaihtoehdon nopeasti vaihtuville mainoksille. Ne on helppo asentaa ilman ammattitaitoista teippaajaa, ja tuloste voidaan asentaa uudelleen useita kertoja.

Levyt

Levytulostamisessa tarjoamme laajan valikoiman erilaisia levyjä, joita käytetään mainontaan ja rakentamiseen. Valikoimassamme on alumiinisia, puisia, muovisia, kerrosrakenteisia, vaahdotettuja, kennorakenteisia ja monia muita levyjä erilaisiin käyttökohteisiin. Voimme tulostaa kehittyneillä UV-tulostimilla erittäin korkealla resoluutiolla haastaviakin materiaaleja, kuten lasia ja ruostumatonta terästä.

Suurkuvatulosteet

 • Mihin tahansa käyttökohteeseen sisälle tai ulos
 • Parasta mahdollista huomioarvoa
 • Banderollit ja mainoslakanat
 • Seinäpäällysteet ja sisustustuotteet
 • Mainosliput ja beach flagit

  LÄHETÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

  Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen.

  Lisätietoja löydät Brand ID:n tietosuojaselosteesta »