Brändäys

Tuotetta, brändiä tai itse myymälää voidaan brändätä myymälöiden sisä- ja ulkotiloissa
lähes luonnostaan, materiaalien varsinaisen käyttötarkoituksen ohessa.

Mitä on brändäys?

Brändäys on tuotteesta tai brändistä syntyvän mielikuvan tietoista luomista tai muuttamista halutun kohderyhmän keskuudessa. Myymäläilmeiden tai toimitilojen brändäystoteutukset voivat olla esimerkiksi julkisivu- tai ikkunateippauksia tai suurkuvatulosteita.

Onnistuneella ulkomainonnalla erotut eduksesi. Jos toimitilasi julkisivulla on brändinäkyvyyteen sopivaa pinta-alaa, sitä tilaisuutta ei kannata ohittaa.

Brändäysmateriaalia ulos ja sisään

Julkisivuteippaustemme avulla luot positiivista mielikuvaa yrityksestäsi ja kiinnität ohikulkijoiden huomion. Näyttävä ja erottuva julkisivuteippaus voi parantaa koko rakennuksen ulkonäköä ja yrityksen imagoa. Värikäs ja laadukas toimitilateippaus on näkyvä ja edullinen mahdollisuus mainostaa ja tiedottaa.

Akustiikkalevyt toimivat vaimennustarkoituksen lisäksi myös myymälän sisustuselementteinä. Koko ja väri voivat olla täysin brändisi ja sisustustyylisi mukaisia. Laadukkaat akustiikkalevyt ovat helppoja asentaa.

Suurilla opastekylteillä ja ytimekkäillä markkinointiviesteillä paitsi opastat asiakkaita myös jäät ohikulkijoiden mieleen ja kannustat potentiaalisia asiakkaita hankkimaan lisätietoa yrityksestäsi. Kyltit toimivat opasteina esimerkiksi parkkialueilla ja myymälöiden julkisivuilla. Suunnittelemme ja toteutamme asiointia helpottavat opastekyltit kaikkiin kokoihin ja eri materiaaleille. Käyttämämme materiaalit kestävät ulkokäytössä vuosia.

Toimitila on brändisi näyteikkuna

Toimitilan brändäys on keskeinen osa muutosta ja uudistumista, Tiedämme, että se on merkittävä projekti, jota ei tehdä joka vuosi. Siksi se kannattaa antaa ammattilaisten käsiin. Osaamisemme toimitilojen brändäyksessä on vakuuttanut muun muassa kaikki Suomen merkittävimmät kauppaketjut. Autamme yritysilmettäsi ja brändiäsi näkymään aina parhaalla mahdollisella tavalla.

Toimitilan laadukas brändäys auttaa yritystäsi ja tuotettasi erottumaan positiivisesti
kilpailijoista.

Toimitilojen tai myymälöiden brändäys

  • Mielikuvan luomista tai muuttamista tietoisesti osana myymälän viestintä- tai sisustusmateriaaleja
  • Julkisivuteippaukset, ikkunateippaukset, suurkuvatulosteet, opastekyltit
  • Materiaalit kätevä tapa erottua edukseen ja luoda brändiä “ohimennen”

    LÄHETÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

    Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen.

    Lisätietoja löydät Brand ID:n tietosuojaselosteesta »