Pakkaussuunnittelu

Suunnittelemme pakkaukset kaikkiin tarpeisiin, kestävyysvaatimukset huomioiden.

Rakennesuunnittelu ja 3D-mallinnus asiakkaan ja tuotteen parhaaksi

Rakennesuunnittelumme suunnittelee toimivat pakkausrakenteet asiakkaiden toiveiden mukaan ja testaa tuotteiden prototyypit toimivuuden varmistamiseksi. Tarjoamme tuotteillemme myös lavauskuvat ja selkeän kokoamisopastuksen.

3D-mallinnuksen ansiosta muutokset ja korjaukset pakkauksiin voidaan tehdä heti suunnitteluvaiheessa ja lähettää asiakkaalle hyväksymistä varten. Tämä vähentää kustannuksia ja nopeuttaa pakkausten valmistusprosessia.

Pakkaussuunnittelua aaltopahvista ja kartongista

Tarjoamme pakkausten materiaaliksi kaikki aaltopahvityypit sekä kartongin. Ammattitaitoiset myyjämme ja vuosien kokemuksella ja taidolla varustettu tuotantomme auttavat oikean materiaalin valinnassa, olemassa olevien tuotteiden kehittämisessä sekä kokonaan uusien ratkaisujen luomisessa. Kaikki tämä tehdään asiakkaan tarpeiden mukaan, kuitenkin tuotteen kestävyysvaatimukset huomioon ottaen.

Testaus takaa laadun

Testaamme uusien tuotteiden prototyyppejä ja niiden toimivuutta, jotta varmistamme tuotteiden korkean laadun.

Oli lähtökohta mikä tahansa, kokeneet ammattilaisemme hoitavat homman. Kustannustehokkuus ja nopeus ovat myyjän ja rakennesuunnittelijan osaamista ja palvelua. Ja mikä tärkeintä: asiakkaalle myydään aina tarkoituksenmukaista. Se on kestävää kaikille.

Pakkaussuunnittelu

 • Rakennesuunnittelu ja 3D-mallinnus
 • Lavauskuvat
 • Kokoamisohjeet
 • Pakkaukset aaltopahvista tai kartongista
 • Testaus takaa laadun ja toimivuuden

  LÄHETÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

  Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen.

  Lisätietoja löydät Brand ID:n tietosuojaselosteesta »