Korttitulostimet

Korttitulostinten avulla saat nostettua esiin myymäläsi palvelutiskituotteita, kuten erikoisjuustoja, uunituoreita leipiä ja leivonnaisia.

Korttitulostimet nostavat esiin tuotteet, joilla erotut

Edikio-korttitulostimien ja -tarvikkeiden avulla voit tuoda uudella tavalla esiin myymäläsi palvelu- ja lähituoteryhmiä eli juuri niitä, joilla haluat erottua. Korttitulostimet takaavat myös paremman ja nopeamman asiakaspalvelun, sillä muovikortit nopeuttavat ja helpottavat ostopäätöstä, opastavat asiakasta tietylle osastolle ja tarjoavat paremman ja selkeämmän asiakaskokemuksen..

Nopea ja helppo tulostus

Korkealaatuiset yksilöidyt muovikortit tulostuvat nopeasti ja helposti tehokkailla korttitulostimilla. Brand ID tarjoaa korttitulostimet, muovikortit, erittäin laajan valikoiman erilaisia pidikkeitä, ohjelmiston sekä palvelut, kuten asennuksen, suunnittelun ja käyttöönoton.

Persoonalliset tekstit liitutauluilla kiinnittävät asiakkaan huomion

Saat mustille korteille esimerkiksi käsinkirjoitetun näköiset liitutaulutekstit helposti kalkkifonttiprinttauksella. Palvelutiskit, erikoisjuustot, uunituoreet leivät ja leivonnaiset erottuvat myymälässä tällä perinteitä ja käsinkirjoitusta kunnioittavalla, tyylikkäällä hinnannäyttötavalla. Pieniin idyllisiin puoteihin ja laadukkaisiin tuoreisiin raaka-aineisiin liittyvä mielikuva on upea kontrasti muun muassa elektronisen hinnannäytön rinnalla.

Punaiset ja vihreät kortit mustien tueksi

Mustien korttien lisäksi valikoimissamme on myös punaisia ja vihreitä kortteja esimerkiksi korostamaan luomu- tai uutuustuotteita.

Kaikki korttimme kestävät kosteutta, kylmää ja kuumaa. Niitä ei tarvitse laittaa erilliseen muovitaskuun palvelutiskeillä, sillä niillä on sertifikaatti elintarvikekontakteista (TÜV Rheinland / EU (EC) No. 1935/2004).

Pienikokoiset korttitulostimet käteviä myymälöissä

Edikio Software on helppo ohjelma käyttää ja pienen kokonsa ansiosta tulostimet sopivat sinne missä kortteja tarvitaan eli myymälään. Isommalla tulostimella hoituu lisäksi kaksipuolinen tulostus kerralla. Saat EAN-koodit ja esimerkiksi palvelutiskin käyttöön tarkoitetut pikakoodit kortin taakse.

Korttitulostimet

 • Lisähuomiota myymäläsi palvelutiskituotteille, kuten erikoisjuustoille, uunituoreille leiville ja leivonnaisille.
 • Brändillinen näkökulma: voit nostaa erikseen esille juuri niitä tuotteita joiden avulla valikoimasi erottuu esimerkiksi pienemmistä myymälöistä
 • Valkoinen “käsinkirjoitettu” liituteksti mustalla pohjalla kiinnittää asiakkaan huomion
 • Korttitulostimet, muovikortit, pidikkeet ja ohjelmisto
 • Asennus, suunnittelu ja käyttöönotto.

  LÄHETÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

  Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen.

  Lisätietoja löydät Brand ID:n tietosuojaselosteesta »