• Yritys

BRÄNDI NÄKYMÄÄN

Kun yrityksesi haluaa uudistua, päivittyä tai olla edelläkävijä. Brand ID on omistautunut tekemään asiakkaan tuotteesta ja brändistä erottuvimman ja näyttävimmän. Innovatiivisilla visuaalisilla ratkaisumalleilla, tuotteilla ja tekniikoilla. Missä ja milloin tahansa. Ylivoimainen palvelu ja tekninen osaaminen tarjoavat näkyvyyttä, joka jää mieleen ja palvelee parhaiten asiakkaan liiketoiminnan tavoitteita.

BRAND ID KEHITTÄÄ ARVOKETJUJANSA KAIZEN™ PERIAATTEILLA.

Se tarkoittaa Brand ID:n asiakkaille entistä parempaa palvelua ja laatua. Brand ID:n johtamisjärjestelmä perustuu kokonaisvaltaiseen KAIZEN™ metodologiaan. Johtamisjärjestelmä luo Brand ID:lle työkulttuurin, jossa jokainen parantaa joka päivä joka paikassa – tavoitteena maksimoida Brand ID:n asiakkaiden tyytyväisyys.

MISSIO VISIO JA ARVOT

Asiakkaamme ovat kaiken keskiössä, ja pyrimme kaikella toiminnallamme varmistamaan asiakkaillemme laadukkaimmat ratkaisut ja parhaan asiakaskokemuksen brändien näkyväksi tekemisen saralla.
MISSIO: We make your brand visible. Teemme brändisi näkyväksi
VISIO: Olemme parhaan asiakasarvon tuottava brändäämisen asiantuntija pohjoismaissa.
ARVOT: Yhteishenki, Luotettavuus, Jatkuvuus, Innovatiivisuus

.

EUROOPAN LAAJUISTA TOIMINTAA

Ainutlaatuinen teknologia ja erinomainen asiakaskokemus ovat tehneet Brand ID:sta Euroopan laajuisen asiantuntijan tuotemerkinnöissä, painatuksissa ja ratkaisuissa, joilla parannetaan asiakkaiden brändien näkyvyyttä sekä tuotteiden ulkonäköä. Brand ID pitää huolen, että brändiratkaisut ovat asiakasyrityksen strategian mukaisia.

PAINO-OSAAMISTA YLI VIIDEN VUOSIKYMMENEN AJAN

Brand ID on painettujen ratkaisujen asiantuntija, joka on toiminut alalla jo yli viiden vuosikymmenen ajan. Vuosien varrella erikoistuminen teollisuusmerkintöihin ja liikepaikkojen ilmeratkaisuihin johti yhtiön eriytymiseen emoyhtiö Nelostuotteesta. Brand ID Oy siirtyi aktiivisen johdon omistukseen vuonna 2016, ja vuonna 2018 Brand ID Oy osti Pirkan Pakkaus Oy:n ja Printcenter Oy:n liiketoiminnan kasvattaen tuoteportfoliotaan myyntitelineiden ja pakkausten saralle. Keväällä 2019 Myyntiteline- ja pakkausliiketoiminta muutti nimensä Brand ID Display & Packaging Oy:ksi.
2020 Brand ID osti Fenix Sign Oy:n ja siinä samalla Hamari Group liittyy osaksi Brand ID Groupia. Tänä päivänä Brand ID Group on kolmen yrityksen muodostama konserni, joka palvelee asiakkaita kaikissa brändi-ilmeen ratkaisuissa.

BRAND ID:n HALLITUS

Yrityksen omistajien strategiana on hallittu, mutta samalla menestystä pelkäämättömän kunnianhimoinen kasvu. Tämän kasvustrategian toteuttaminen edellyttää huippuluokan henkilöstön ja heidän ammattitaitoisen panoksensa lisäksi osaavaa, rohkeaa ja innostuneesti työskentelevää hallitusta. Hallituksen tehtävänä on erityisesti keskittyä yrityksen strategisiin- ja tulevaisuuden kasvua nostaviin asioihin.

Brand ID:n hallitukseen kuuluvat (kuvassa ylärivi vasemmalta), Juha Heljakka,  Pauli Aalto-Setälä, Olli Kivelä (puheenjohtaja) Christina ”Pia” Harmia, Harri Rusanen sekä Tomi Elo. Kuvassa myös Brand ID Display & Packaging Oy:n toimitusjohtaja Mika Pöllänen

Ylärivissä vasemmalta, Juha Heljakka, Pauli Aalto-Setälä, ja Olli Kivelä ja vasemmalta istuen Mika Pöllänen, Tomi Elo, Harri Rusanen ja Christina Harmia.