TEGO-alakatot

Helposti muunneltavat TEGO-alakatot ja valaisinratkaisut tuovat viihtyisyyttä ja visuaalista ilmettä kaikenkokoisiin tiloihin.

Paranna tilan ilmettä ja toimivuutta

TEGO-alakatot ovat yksinkertainen ja joustava tapa muuttaa tai luoda tunnelmaa ja rakentaa asiakaselämystä myymälässä. Erilaisia katto- ja valaistuselementtejä yhdistelemällä voidaan luoda persoonallisia ja käytännöllisiä kokonaisuuksia.

Monipuolisten ominaisuuksiensa ansiosta TEGO-alakatoilla parannetaan merkittävästi eri tilojen ilmettä ja toimivuutta – niin pienessä konttorissa kuin vilkkaassa kauppakeskuksessa. Alakattoihimme sisältyy kaikki mitä tarvitset: valaistus, hintanäyttö, asiakasohjaus ja muu opastus.

Osana valaistuksen suunnittelua

Alakattototeutuksilla vangitset katseet tehokkaasti, kun haluat esimerkiksi korostaa tarjouksia tai tiettyä tuoteryhmää erilaisten kylttien, esitteiden tai muun esillepanomateriaalin avulla.

TEGO-alakattoihin voidaan kiinnittää myös monia erilaisia valaisimia. Valaistuksen suunnittelu onkin erityisen tärkeää myynnin kannalta, sillä hyvin valaistut tilat ohjaavat asiakasta ostopäätökseen ja voivat siten tehostaa kokonaisen tuotevalikoiman myyntiä.

Ruotsalaisen perheyrityksen laatua

TEGO on maailmanlaajuisesti arvostettu ruotsalainen perheyritys, jolla on vahva tuntemus alakattojärjestelmistä jo vuosikymmenten takaa. Brand ID Fenix Sign Oy edustaa, myy sekä asentaa TEGO-alakattoja Suomessa.

Ota meidät avuksi jo suunnitteluvaiheessa, kun olet uudistamassa toimitiloja tai rakentamassa uusia. Asennamme monikäyttöiset ja toimivat TEGO-alakatot ja valaistusratkaisut eri kohteisiin, kuten myymälöihin, toimistoihin ja tuotantorakennuksiin.

TEGO-alakatot

 • Myymälöihin, toimistoihin ja tuotantorakennuksiin
 • Parantavat tilan ilmettä ja toimivuutta
 • Tarjousten tai tuoteryhmien korostamiseen
 • Helppo muunnella
 • Valaistus, hintanäyttö, asiakasohjaus ja muu opastus

  LÄHETÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

  Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen.

  Lisätietoja löydät Brand ID:n tietosuojaselosteesta »