Räätälöidyt kuljetus- ja myyntipakkaukset

Kestävät aaltopahvilaatikot brändi-ilmeellä tai ilman.

Rajana vain mielikuvitus ja pari kuutiota

Brand ID:n suunnittelijat voivat räätälöidä pahvipakkauksista melkein mitä tahansa – vain mielikuvitus on rajana. Tai no, tarkka raja on täsmällisempi: tilavuudeltaan useamman kuution laatikot. Sellaiseen mahtuu järkyttävän iso tuote, mutta yleensä tarvetta on hieman sirommille pakkauksille, esimerkiksi lääketeollisuuteen tai liikelahjoihin. Kestävyyttä ja vahvuutta pakkauksissa toki löytyy, jopa tuhansien kilojen moottoreiden kuljettamiseen.

Mitä eroa on kuljetuspakkauksella ja myyntipakkauksella?

Pakkaukset voidaan karkeasti jakaa kuljetuspakkauksiin ja myyntipakkauksiin. Kuljetuspakkauksen tärkein tehtävä on saada tuotteet ehjänä perille. Myyntipakkaukset ovat usein näyttäviä: jotta tuotteet kävisivät kaupaksi, pakkauksenkin on oltava tyylikäs ja puoleensavetävä. Pakkaus ei ole pelkkä brändin jatke, vaan keskeinen osa brändiä.

Entä ne muut?

Kuljetus- ja myyntipakkausten väliin mahtuu monenlaista hybridiä. Pakkaukseen voidaan tehdä esimerkiksi erillinen sisäosa, joka toimii samalla kuljetussuojana tuotteelle eli pitää sitä paikallaan. Itse pakkaus on tällöinkin hyvännäköinen ja myyvä.

Myös tuotekokonaisuus on mahdollinen: ulkopakkaus ja sisäosa, johon voidaan laittaa esimerkiksi 4–5 erilaista tuotetta. Kun jokaiselle tuotteelle on oma paikkansa, pakkaajat huokaavat helpotuksesta.

Painettuna tai painamattomana

Saat meiltä kestävät ja laadukkaat aaltopahvilaatikot näyttävästi brändi-ilmeelläsi tai painamattomana. Tarpeesi mukaan toteutamme myös erikoisemmat rakenteet.

Brand ID:n toteuttamat näyttävät ja houkuttelevat myyntipakkaukset nousevat arvoonsa visuaalisten ratkaisujen ja kekseliäiden rakenteiden ansiosta. Kuljetuslaatikoissa otamme huomioon kestovaatimukset, edustavaa ulkonäköä unohtamatta.

Kuljetus- ja myyntipakkaus

 • Kestävä ja laadukas
 • Painatuksella tai ilman
 • Lääkkeistä perämoottoriin
 • Kuljetuspakkaus suojaa tuotetta
 • Myyntipakkauksen tehtävänä on käydä kaupaksi

  YHTEYDENOTTOLOMAKE

  Täytä lomake ja lähetä meille. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

  Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen.
  Lisätietoja löydät Brand ID:n tietosuojaselosteesta »