3D-merkinnät ja linssitarrat

Näyttävät 3D-merkit ovat erottuva tapa merkitä veneet. Kohokuvioinen, pinnasta erottuva 3D-ratkaisu voidaan toteuttaa esimerkiksi kromattuna tai linssattuna.

Kolmiulotteiset linssitarrat ovat kestävä ratkaisu veneiden merkintätarpeisiin. Tarran päälle tehtävä linssi suojaa tarraa ilmatiiviisti ja säänkestävästi. Linssitarrat kestävät liuottimia, desinfiointia ja jopa painepesua.

3D-merkintä viimeistelee tuotteet

Huomiota herättävät, eri menetelmin valmistamamme 3D-merkit viimeistelevät tuotteesi laadukkaasti ja näyttävästi. 3D-tuotteiden valmistuksessa käytämme eri tekniikoita, joiden avulla lopputulos on uniikki. Voimme valmistaa suuriakin määriä 3D-merkintöjä ja linssitarroja tehokkaasti, mutta yhtä lailla myös pienempiä eriä.

3D-merkinnät ja linssitarrat nousevat esiin taustasta

Pinnasta erottuva 3D-merkintä nousee esiin taustastaan ja kiinnittää huomion. 3D-logot voidaan tehdä yhdestä tai useammasta eri kappaleesta.

Linssitarra tehostaa logojen ja muiden tunnusten tai merkkien huomioarvoa merkittävästi. Linssitarra nousee näyttävästi pinnasta ja viimeistelee lopputuotteesta upean visuaalisen kokonaisuuden. Pinnasta kohollaan olevan linssitarran päälle tehtävä linssi suojaa tarraa ilmatiiviisti ja säänkestävästi. Linssitarrat kestävät liuottimia, desinfiointia ja jopa painepesua.

Säänkestäviä hightech-tuotteita

Brand ID:n valmistamat ja toimittamat 3D-merkinnät ja linssitarrat ovat hightech-tuotteita, jotka soveltuvat myös erittäin vaativiin olosuhteisiin, kuten moottoriajoneuvojen kylkiin. Tuotteiden on läpäistävä erittäin vaativat testit niissä samoissa olosuhteissa, joissa 3D-merkintöjä tai linssitarroja on tarkoitus käyttää.

3D-merkinnät ja linssitarrat

 • Merkitsevät tuotteet erottuvasti
 • Nousevat esiin ja kiinnittävät huomion
 • 3D-logot yhdestä tai useasta kappaleesta
 • Linssitarran linssi suojaa ilmatiiviisti vaativissakin sääolosuhteissa

  YHTEYDENOTTOLOMAKE

  Täytä lomake ja lähetä meille. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

  Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen.
  Lisätietoja löydät Brand ID:n tietosuojaselosteesta »