IKKUNATEIPPAUKSET

Toteutamme ikkunateippaukset toimipiste-, kauppa- ja myymäläkohtaisesti alkukartoituksesta toteutukseen avaimet käteen -periaatteella.

Päästä brändisi ikkunapaikalle

Ikkunateippaus on ykkösluokan mainospaikka, ja rakennuksen julkisivu toimii yrityksesi käyntikorttina. Jos toimitilasi sisä- tai ulkopuolella on brändinäkvyyttä kaipaavaa ikkunapinta-alaa, se mahdollisuus kannattaa käyttää. Värikäs ja laadukas ikkunateippaus on hyvin näkyvä ja edullinen mahdollisuus paitsi mainontaan myös tiedottamiseen.

Ikkunateippaus on opastava houkutuslintu

Erottuva ilme on aina vaikuttava, eivätkä ikkunat ole poikkeus. Onnistunut ikkunateippaus tavoittaa katsojat tarvittaessa kaukaakin, ja se voi toimia eräänlaisena houkuttelevana sisäänheittäjänä. Toisin sanoen, mieleenpainuvilla ikkunateippauksilla et ainoastaan paranna näkyvyyttäsi, vaan myös houkuttelet uusia asiakkaita. Ja toisin kuin näkyminen mediakanavissa, tämä näkyvyys on ihan ilmaista.

Ikkunateippaus on osa yrityksesi brändiä. Se opastaa ihmiset ulkoa tai kauppakeskuksen käytäviltä kartuttamaan yrityksesi liikevaihtoa. Ikkunateippaus voi johdatella vasta ensimmäiseen askeleeseen kohti ostopäätöstä, mutta ilman ensimmäistä ei ole seuraaviakaan.

Lyhytaikaiseen tai pidempikestoiseen käyttöön

Autamme suunnittelemaan toimivat ratkaisut tilojesi tarpeisiin. Arvostamme laatua ja kestävyyttä, ja siksi käytämme tuotannossamme vain korkealuokkaisia materiaaleja ja värejä.

Valkoisen teipin lisäksi pystymme tulostamaan kirkkaan teipin päälle. Se mahdollistaa sekä peittävät että läpikuultavat teippaukset. Tulostuksen jälkeen ikkunateippimme laminoidaan UV-suojalla teipin elinkaaren pidentämiseksi. Laminoinnin lisäksi ikkunateipit voidaan suojata graffitisuojakalvolla, jotta mahdollisen ilkivallan jäljet saadaan poistettua vähemmällä vaivalla.

Tarjoamme lyhytaikaisia kampanjateippauksia, pidempään kestäviä teippauksia sekä vakiovärisestä teipistä leikattuja ja tulostettuja tarroja. Tulostamme myös osittain läpinäkyviä ja kaksipuolisia tarroja ikkunoihin. Meiltä löytyy laajasti eri valmistajien tuotteet.

Palvelemme valtakunnallisesti

506 ikkunaa, lauloi Miljoonasade aikoinaan. Ihan niin isoa toimeksiantoa meillä ei ole tainnut olla, mutta kaikenkokoisten ikkunateippausten suunnittelu, toteutus ja asennus hoituu meiltä vakaalla ammattitaidolla. Kokeneet asentajamme poistavat vanhat ikkunateippaukset ja asentavat uudet huolellisesti, sovitussa aikataulussa, ympäri Suomen.

Anna ihmisten tehdä “ikkunabrändiostoksia”!

Ikkunateippaukset

 • Ensiluokkainen mainospaikka
 • Tavoittaa kaukaa ja opastaa liikkeeseen tai toimipisteeseen
 • Teippaukset toimipiste-, kauppa- ja myymäläkohtaisesti
 • Alkukartoituksesta toteutukseen avaimet käteen
 • Valtakunnallinen suunnittelu, toteutus ja asennus

  YHTEYDENOTTOLOMAKE

  Täytä lomake ja lähetä meille. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

  Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen.
  Lisätietoja löydät Brand ID:n tietosuojaselosteesta »