Hinnannäyttö

Hinnannäyttö on yksi asiakastyytyväisyyden kulmakivistä, joka tulee aina olla näkyvästi sekä
huolellisesti toteutettuna.

Hinnannäytössä selkeys on valttia

Hinnat sekä tuoteinformaatio on oltava aina asiakkaalle nähtävissä mahdollisimman selkeästi. Meidän valikoimastamme löydät kattavat sekä monipuoliset ratkaisut hinnannäyttöön, kuten hyllynreunalistat, hirsipuut/standit, muovitaskut ja -suojat, erilaiset akryylituotteet sekä ulko- ja sisäjulistetelineet.

Vaikuta positiivisesti ostopäätökseen

Hinnannäytöllä voi parhaimmillaan vaikuttaa merkittävästi ostopäätökseen: kun asiakas löytää selkeät hinta- ja tuotetiedot helposti tuotteen läheltä, on ostaminen mahdollisimman vaivatonta.

Hinnannäyttöjärjestelmillämme asiakkaasi löytävät hinta- ja lisätiedot tarjous- ja kampanjatuotteistasi helposti tuotteen lähettyviltä. Tarjoamamme ratkaisut sisältävät kaiken tarvittavan onnistuneeseen hintaviestintään ja kampanjointiin. Myyjämme auttavat sinua löytämään käyttötarkoitukseesi sopivimmat välineet ja järjestelmät, jotka sujuvoittavat työtäsi ja lisäävät asiakastyytyväisyyttä.

Muovituotteet käyttötarkoituksen mukaan

Tarjoamme muovitaskuja ja -suojia eri kokoisina ja vahvuisina, akryylista tai erilaisista muoviraaka-aineista valmistettuina. Akryylit ja polykarbonaattimuovit eli pleksit eroavat muoveista lujuudessa, läpinäkyvyydessä ja työstettävyydessä. Valitsemme sopivimmat muovimateriaalit tuotteisiimme käyttötarkoituksen mukaan.

Etureunat, välijakajat ja työntäjät

Plug-in & Click -jakajajärjestelmä säästää jopa 15 % työaikaa. Jakajien siirtäminen ja vaihtaminen on helppoa myös täysissä hyllyissä, eikä tuotteita tarvitse poistaa jakajan vierestä. Hyllyjen järjestely mukautuvalla jakajajärjestelmällä on nopeaa ja helppoa. Järjestelmässä jakajien vaihto on tehty yksinkertaiseksi takaosan ainutlaatuisella paikoilleenloksautustekniikalla.

Plug-in & Click -jakajia löytyy varastosta 60 mm ja 125 mm korkeina yleisimpiin hyllysyvyyksiin 400 mm, 500 mm sekä 600 mm.

Brand ID:n työntäjät ovat tukevarakenteisia ja kestäviä. Ne ovat varustettu hidastimella, joka helpottaa tuotteiden paikoilleenlaittoa.

Hintaopasteet moniin eri käyttötarkoituksiin

 • ESL-hyllynreunalistat ja kiinnitysratkaisut
 • Perinteiset hyllynreunalistat
 • Multiline-listat ja -etiketinpitimet
 • METO-hinnoittelukoneet
 • Muovitaskut ja pidikkeet
 • MAG-Sign-hintaprofiilit ja -telineet
 • Erilaiset kehykset, pitimet, jalustat ja telineet
 • Esillepanoon etureunat, jakajajärjestelmät ja työntäjät
 • Mustat kortit, korttitulostimet ja tarvikkeet erottuvaan hinnannäyttöön
 • Dennison-kiinnityslaitteet

  LÄHETÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

  Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen.

  Lisätietoja löydät Brand ID:n tietosuojaselosteesta »