POS Tuning -hyllytilanhallinta

POS Tuning -tilanhallintajärjestelmä helpottaa myymälän henkilökunnan työtä ja auttaa asiakasta löytämään tuotteet helposti.

POS Tuning tekee shoppailusta mukavampaa

POS Tuning -tilanhallintajärjestelmä pitää hyllyt järjestyksessä. Hyllyjen kunto vaikuttaa puolestaan myymälän siisteyteen, hypermarketeista pikkukioskeihin. POS Tuning -järjestelmän ansiosta hyllyihin ei synny aukkoja ja asiakkaat löytävät tuotteet aina omilta paikoiltaan.

Oikea kokonaisuus tuotteiden mukaan

Tilanhallintaan kuuluvat työntäjät, jakajat ja rollerit eri mittoineen, hyllysyvyyksineen ja -leveyksineen. Asiantuntevat palveluammattilaisemme helpottavat työtäsi ja osaavat rakentaa oikean kokonaisuuden jokaiselle tuotteelle ja tuoteryhmälle. Vaikka tuoteryhmä vaihtaisi paikkaa myymälässä, se on helppo siirtää kokonaisuudessaan POS Tuning -tuotteiden kera.

POS Tuning lisää myyntiä kymmenillä prosenteilla

Ratkaisemme tuotteiden esilläpidon mihin tahansa hyllyyn, vaikka tuotteen koko tai muoto olisi poikkeava. Esimerkiksi kevyissä teepaketeissa tai ripsiväripuikoissa kannattaa käyttää hitaita tai kapeampia työntäjiä, jotta jousi ei heitä tuotetta pois hyllystä. Asentaminen onkin oleellinen osa asiantuntijapalveluamme.

Olemme tehneet pilotteja, joissa myynti on noussut kymmeniä prosentteja ja yhden tuoteperheen myynti jopa 38 %.

Toimitus vaikka hyllykohtaisesti

Helpotamme asiakkaan työtä myös toimittamalla POS Tuning -tuotteet kokoluokkien ja käyttötarkoituksen mukaan, esimerkiksi yhden hyllyn tarvikkeet kerrallaan. Vaikkapa juomaosastolle ja leikkeleosastolle voidaan siis tehdä erilliset tilaukset. Sama koskee kaikkia säännöllisen muotoisia tuotteita pakasteista kosmetiikkaan ja pesuaineista kahvipaketteihin.

Tuotekategoriat

Juomat

POS Tuning -järjestelmän avulla juomasi esitetään parhaassa mahdollisessa valossa. Oikea ratkaisu löytyy jokaiseen juomatyyppiin, kylmästä lämpimään ja isosta pieneen.

Hygieniatuotteet

Hoitotuotteet kasvoille, vartalolle ja hiuksille kannattaa pitää selkeästi esillä hyllyissä. Se ei ole aina yksinkertaista, koska tuotteet ovat erimuotoisia. Pushfeed-järjestelmän ansiosta voimme auttaa sinua parantamaan myyntiäsi siistillä tuotteiden esillepanolla.

Tuoretuotteet

Nopea myynti on erityisen tärkeää tuoretuotteissa. Parasta ennen -päivämäärät ovat lähellä, joten tuotteet vaativat säännöllistä hyllynhuoltoa, jotta hyllyn takaosaan ei jää vanhentuneita tuotteita. Pushfeed-järjestelmä varmistaa, että kaikki tuore- ja valmistuotteet ovat aina näkyvissä heti hyllyn etuosassa, jotta asiakkaan on helppo tarttua niihin.

Makeiset

Makeiset kuuluvat eturiviin. Tiesitkö, että useimmat makeisosaston ostopäätökset tehdään vasta myyntipisteessä? Mikä voisi olla siis tärkeämpää kuin houkuttelevuus, siisteys ja selkeä näkyvyys hyllyyn? Jos käytät hyllytilaasi tehokkaasti, voit esitellä suklaat ja karkit, paremmin ja samalla kasvattaa myyntiäsi.

Tupakkatuotteet

Tupakkatuotteiden myynti ja esilläpito myymälässä on Suomessa tarkasti säänneltyä. POS Tuning -järjestelmän avulla voit saada kuitenkin lisää tilaa esimerkiksi uusille kategorioille tupakkahyllyllä tai selvittää tuotteiden määrän hyllyssä.

Pakastetuotteet

Saat pakasteosastosi erottumaan muista, kun pidät huolta siisteydestä ja tuotteiden hyvästä saavutettavuudesta ostajille. Tällä tavalla tarjoat asiakkaillesi positiivisen ostokokemuksen. Samalla energiankulutus vähenee: kun asiakkaat löytävät haluamansa, pakastin ei ole auki kuin lyhyitä aikoja. Esittele itsesi viileässä valossa – luokseen kutsuvalla pakasteosastolla.

POS Tuning -hyllytilanhallinta

 • Saksalaista laatua myyntipisteisiin
 • Etukiskot, välijakajat, työntäjät ja takakiskot
 • Isosta hypermarketista pieneen päivittäistavarakauppaan
 • Apteekit, rautakaupat, kioskit, varaosaliikkeet, elektroniikkaliikkeet
 • Täysin räätälöity järjestelmä, joka soveltuu myös esimerkiksi peltihyllyihin, puuhyllyihin, lankahyllyihin ja lasihyllyihin

  LÄHETÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

  Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen.

  Lisätietoja löydät Brand ID:n tietosuojaselosteesta »