• Myymälä- ja yritysilmeet

    Toteutamme myymäläilmeiden, yritysilmeiden ja brändi-ilmeiden ratkaisut toimipiste-, kauppa- ja myymäläkohtaisesti alkukartoituksesta toteutukseen avaimet käteen -periaatteella.

EROTTUVUUTTA, LAATUA JA HUIPPUOSAAMISTA

Harkittu ja viimeistelty myymälä- ja yritysilme tehostaa liiketoimintaa ja lisää myyntiä. Laadukas myymäläilmeen ja yritysilmeen toteutus auttaa yritystäsi ja tuotettasi erottumaan positiivisesti kilpailijoista. 

Tarjoamme vuosikymmenten kokemuksemme ja asiantuntemuksemme käyttöösi kaiken kokoisten myymälä- ja yritysilmeratkaisujen toteuttamiseksi: hoidamme 50 VR-junaa ja paikallisen kauppiaan ikkunateippaukset samalla intohimolla ja tarkkuudella.

NÄIN PROJEKTI KANSSAMME ETENEE

1

KARTOITUS

Kartoitamme tarpeesi ja toiveesi aloituskokouksessa. Tutustumme toteutettaviin kohteisiin, toivottuun visuaaliseen ilmeeseen ja selvitämme miten voimme parhaiten auttaa brändisi esiin tuomisessa.

2

IDEOINTI JA SUUNNITTELU

Mittaamme asennettavat kohteet, kartoitamme yksilöllisten tilojen tarpeet ja vaatimukset ja suunnittelemme toteutukset toimipaikkakohtaisesti. Autamme ilmeen suunnittelussa, suosittelemme sopivat materiaalit eri pinnoille kestävän ja näyttävän lopputuloksen aikaansaamiseksi ja ehdotamme kekseliäitä ratkaisuja erottuvan ilmeen takaamiseksi.

3

TARJOUS

Laskemme tarjouksen tehtyjen suunnitelmien perusteella. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen siirrymme projektin toteutusvaiheeseen.

4

TOTEUTUS JA SEURANTA

Tuotantoyksikkömme  valmistaa tuotteet, ammattitaitoinen asennustiimimme asentaa ne kohteisiin missä päin Suomea tahansa ja koko prosessin etenemistä voit seurata kätevästi puhelimesi ruudulta.

5

LOPPUTARKASTUS

Projektin onnistumisen ja laadun varmistamiseksi teemme lopputarkastuksen kaikkiin asentamiimme kohteisiin.

ASIAKASCASET

PALVELUT

PROJEKTINHALLINTA

Hoidamme pienet ja suuret ilmeuudistusprojektit avaimet käteen-periaatteella suunnittelusta asennukseen. Kokonaisvaltainen projektinhallintamme vapauttaa resurssejasi ja varmistaa projektin etenemisen aikataulussa.

PROJEKTINSEURANTA

Olemme kehittäneet BRANDWEB-projektinhallintatyökalun asennusten reaaliaikaiseen seurantaan. Käytössäsi on aina ajantasainen tieto projektin edistymisestä suoraan mobiililaitteesi tai tietokoneesi ruudulla.

ASIAKASKOHTAINEN VERKKOKAUPPA

Rakennamme esimerkiksi ketjuyritysten tai useita toimipaikkoja kattavien projektien tarpeisiin asiakaskohtaisen verkkokaupan, jonka kautta tuotteiden ja asennusten tilaaminen hoituu nopeasti ja vaivattomasti.

VALTAKUNNALLINEN ASENNUSPALVELU

Ammattitaitoiset asentajamme hoitavat ilmeratkaisujen asennukset missä päin Suomea tahansa. Koko Suomen kattavan verkoston ansiosta hoidamme asennukset tiukallakin aikataululla laadukkaasti ja tehokkaasti.

SUUNNITTELU JA KONSEPTOINTI

Kartoitamme kanssasi tarpeesi ja toiveesi ja tarjoamme asiantuntemuksemme ja ideointimme yksittäisten ilmeuudistusten suunnittelusta aina kokonaisten ketjukonseptien suunnitteluun ja toteutukseen.

AINEISTONHALLINTA JA PREPRESS

Tarjoamme pilvipalvelun aineiston vaivatonta siirtoa ja tallennusta varten. Käsittelemme aineistosi painettavaan tai tulostettavaan muotoon. Tallennamme aineistosi aineistopankkiimme mahdollisia myöhempiä tarpeita varten.

SINUA PALVELEVAT

ELINA KORTELAINEN

Myyntijohtaja

+358 44 501 4180
elina.kortelainen@brandid.fi

JANI KEINÄNEN

Avainasiakaspäällikkö

+358 40 576 8046
jani.keinanen@brandid.fi

TAPIO VIRTA

Avainasiakaspäällikkö

+358 400 620 162
tapio.virta@brandid.fi

RIIKKA MOUHU

Avainasiakaspäällikkö

+358 40 864 1439

riikka.mouhu@brandid.fi

 

 

TOPI PAANANEN

Alue-edustaja

Pohjois-Suomi ja Pohjois-Pohjanmaa

+358 50 436 5761
topi.paananen@brandid.fi

MIKA PARTANEN

Alue-edustaja

Lounais-Suomi

+358 40 571 0573
mika.partanen@brandid.fi

    LÄHETÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

    Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen.

    Lisätietoja löydät Brand ID:n tietosuojaselosteesta »