• K-Citymarket Nokia

HYPERMARKETIN UUSI ELÄMÄ

Brand ID valmisti ja toteutti Nokian K-Citymarketin hehtaarimyymälän uudistuksen.

brand-id-cm-9329

OSANA VALTAKUNNALLISTA UUDISTUSTA

K-Citymarket on Kesko Oyj:n hypermarket-ketju. K-Citymarket tarjoaa asiakkailleen monipuoliset ja laajat valikoimat elintarvikkeita sekä käyttötavaraa. Ketjuun kuuluu 81 kauppaa.

K-Citymarket-ketju toimii tiiviissä yhteistyössä itsenäisten kauppiasyritt jien kanssa. Ketjun hypermarket-konsepti ja lähes kaikki K-Citymarketit uudistetaan vuosina 2015–2019.

brand-id-cm2

LISÄTOIVEET SAATIIN MAALIIN LENNOSTA

Brand ID oli mukana tekemässä myös K-Citymarket Nokian edellistä uudistusta. Nyt yritys valikoitui kokonaisuudistuksen toteuttajaksi tarjouskilpailun kautta.

Tiesin, että Brand ID:llä homma toimii. Se oli myös hinnaltaan ja aikataulultaan järkevä valinta. Tarjous vastasi hyvin tarkastitoteutuksen loppusummaa.

Sen jälkeen en joutunut puuttumaan oikeastaan mihinkään.Jotain lisätoiveita meillä tuli ja ne katsottiin paikan päällä.Joku kuva vaihdettiin toiseen, mutta kaikki onnistui javalmistui heidän puoleltaan oikein hyvin ja aikataulussa, kauppias Juha Viinikka kertoo.

brand-id-cm3

HUOLELLISET SUUNNITELMAT KANTAVAT PITKÄLLE

Projektissa uusittiin kaikki hehtaarin kokoisen myymälän ulko- ja sisätiloihin ruuvatut kyltit ja teippaukset.

Viinikka nimeää toimivan yhteistyön salaisuudeksi Brand ID:n kyvyn tehdä joustavasti asiat siinä järjestyksessä kuin kohteen eteneminen edellyttää. Myös lisätarpeet valmistetaan ja toimitetaan nopeasti.

Myymälän kokonaisuudistus tehdään muutamassa kuukaudessa, ja remonttia on tekemässä parhaimmillaan yli 50 ihmistä.

Oma-aloitteinen, etukäteissuunnitelman mukainen toiminta on kaiken a ja o, kun tehdään laajaa kokonaisuudistusta. Brand ID teki suunnitelmat huolella ja ammattilaisina he tietävät mitä tekevät, jolloin saatoin keskittyä omaan työhöni luottavaisin mielin.

Kauppa oli auki koko ajan, joten kaikki täytyi aikatauluttaa ja reitittää, jotta häiriötä tulisi mahdollisimman vähän. Tiesin onneksi etukäteen, että tämä hoituu Brand ID:llä nätisti, Viinikka kiittelee.

K-CITYMARKET NOKIA

Kauppahuone Juha Viinikka Oy
Kauppiaana Nokian K-Citymarketissa vuodesta 2005
Liikevaihto 20 M€ (2017)
Työntekijöitä 25 (2017)