• Prisma Piispanristi

Toimiva ja viihtyisä hypermarket

Laadukas ja viimeistelty miljöö ohjaa hypermarketin asiakasvirtaa. Isossa myymälässä Brand ID Fenix Sign Oy:n tuotannon ja asennuksen yhteistyö on saumatonta.

UUTTA ILMETTÄ PRISMAAN

Turun talousalueella Kaarinassa sijaitseva Prisma Piispanristin uudistus ja laajennus valmistui alkuvuodesta 2019. Asiakkaita palvellaan nyt 7 000 m2 myymälässä ja 100 000 tuotteen valikoimalla. Laajuudeltaan kohde on yksi Fenix Signin suurimmista myymälöistä.

TAUSTALLA PITKÄ KUMPPANUUS

Turun Osuuskauppa on yksi kaupan ketjuista, joka luottaa Fenix Signin laatuun ja käytännön tekemiseen. Kaarinassa sijaitsevassa Prismassa toimitukseemme kuului koko myymälämiljöö ulkokyltityksistä sisätilojen mainospintoihin, teippauksiin, opasteisiin, suurkuvatulosteisiin ja hinnannäyttöihin. Kohteen koosta johtuen esimerkiksi opasteiden ja tulostettujen levyjen määrä oli mittava.

VIIMEISTELTYÄ LAATUA

Prisman mittakaavassa miljöön selkeys ja design on ostokokemuksen kannalta merkittävää. Saimmekin pitkäaikaiselta kumppaniltamme jälleen kiitosta sekä tulosteiden laadusta että yksityiskohtien viimeistelystä. Tuotanto- ja asennustiimien yhteistyön ja aikataulutuksen onnistuminen näkyy lopulta sujuvina asiakasvirtoina ja viihtyisänä hypermarkettina.

PROJEKTIN KOLME KÄRKEÄ:

Mittava, 7 000 m2 myymälämiljöö
Onnistumisia laadussa, viimeistelyssä ja aikataulutuksessa
Sujuva asiakasvirta toimivilla tuotteilla