MYYMÄLÄILMEET

Valtakunnallinen brändiuudistus, logouudistus tai vaikkapa tarve vain julisteiden vaihdolle tai paikallisen kauppiaan ikkunateippauksille – mikään ei ole meille liian pientä tai liian suurta.

MYYMÄLÄILMEET SUKKELASTI

Hoidamme pienet, keskikokoiset ja valtavat myymäläilmeet samalla teräsmiehen nopeudella ja insinöörin tarkkuudella. Ketteryys on ilomme, byrokratia ei mahdu samaan pöytään. Tarjoamme myymäläilmeisiin neuvokasta suunnittelua, konseptointia ja tuotantoa. Asiakkaanamme saat kokonaisvaltaista ja korkealaatuista palvelua esimerkiksi ketjukonseptien toteutukseen – vuosikymmenten kokemuksella.

MYYMÄLÄ ON BRÄNDISI NÄYTEIKKUNA

Myymäläilme on keskeinen osa muutosta ja uudistumista, Tiedämme, että myymäläilmeen uudistaminen on iso päätös ja merkittävä projekti, jota ei tehdä joka vuosi. Siksi se kannattaa antaa ammattilaisten käsiin. Osaamisemme brändi-ilmeiden toteutuksessa on vakuuttanut muun muassa kaikki Suomen merkittävimmät kauppaketjut. Autamme yritysilmettäsi ja brändiäsi näkymään aina parhaalla mahdollisella tavalla. 

ANNA MYYMÄLÄILMEESI NÄKYÄ

Visuaaliset ratkaisut tuovat lisäarvoa liiketoimintaasi – ja saavat tuotteet ja tuoteryhmät erottumaan joka tilanteessa. Myymälän tai toimitilan edustavin paikka antaa tilaa brändisi ylivoimalle. Myymäläilmeen laadukas toteutus auttaa yritystäsi ja tuotettasi erottumaan positiivisesti kilpailijoista. Onnistunut lopputulos antaa brändille lisäarvoa ja perustuu tiiviiseen yhteistyöhön asiakkaan kanssa.

KONSEPTOINTIPALVELU – HUOMATTAVASTI PARASTA

Brand ID:n konseptointipalvelun lopputuloksena syntyy yhtenäinen yritysilme, joka huomataan. Siksi myymäläosastoa tai koko kaupan ilmettä kehitetään toiminnallisten ratkaisujen avulla: miten ja missä paikoissa myymälässä kuljetaan ja miten myymälän kalustus edistää myyntitavoitteita. Konseptointipalvelun avulla myymälästä tehdään mahdollisimman tehokas, houkutteleva ja elämyksellinen.

MYYMÄLÄILME LISÄÄ BRÄNDISI TUNNETTUUTTA

Asiakkaanamme saat palvelua ensimmäisestä myymälätilan suunnitteluluonnoksesta toteutukseen ja sen ylläpitoon. Yksilölliset esillepanoratkaisut erottuvat ja tukevat tuotekuvaa sekä brändiä. Viimeisen päälle brändin näköinen lopputulos lisää brändin tunnettuutta. Konseptikehityksen päälle viimeistellään sisustus: myymälän visuaalinen ilme, kalusteratkaisut, hyllynpäädyt, massakalusteet, opastekyltit ja teippaukset.

MYYMÄLÄKONSEPTISTA MYYMÄLÄTILAAN

Ideoinnin, kehittämisen ja toteutuksen lopputuloksena syntyy

  • asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden mukaan räätälöity myymäläkonsepti
  • uusi, tuore ja asiakkaan brändin näköinen myymälätila, joka tarjoaa asiakkaalle inspiroivan ostokokemuksen
  • tehokas ja virikkeellinen myymälätila, joka palvelee parhaiten asiakkaan liiketoimintakonseptia ja lisää myyntiä
  • myymälätila, jossa liikkuminen ja ostaminen on helppoa selkeän tilanjaon ja opasteiden ansiosta

    LÄHETÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

    Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen.

    Lisätietoja löydät Brand ID:n tietosuojaselosteesta »