Myymäläopasteet

Toteutamme myymäläopasteet kaikkiin kokoihin ja eri materiaaleille. Myymäläopasteet ja opastekyltit auttavat asiakasta löytämään haluamiinsa paikkoihin ja sen jälkeen kassallesi.

Opastekyltit helpottavat asiointia

Asiakkaan ostokokemus alkaa, kun hän astuu sisään myymälään. Ostokokemukseen vaikuttavat myymälän henkilökunnan lisäksi visuaaliset ratkaisut. Selkeillä, helposti muunneltavilla myymälä- ja tuoteryhmäopasteilla helpotat asiakastasi hahmottamaan tarjontaa sekä löytämään häntä kiinnostavat tuotteet nopeasti ja vaivattomasti, saaden hänet palaamaan mielellään myös uudelleen.

Pikkupuodeista hypermarketteihin

Olipa kyseessä viehättävä pieni puoti tai valtakunnallinen kauppaketju, kutsuvilla tilaratkaisuilla, tunnelmalla ja tuotteiden hyvin harkitulla esillepanolla on suuri merkitys myynnin edistämisessä. Voisi jopa sanoa, että myymäläopasteet auttavat löytämään hukassa olevat asiakkaasi.

Kyltit opastavat lompakolle

Selkeät opastekyltit näkyvät liikevaihdossasi, sillä ne opastavat asiakkaat suunnistamaan liikkeessäsi ja helpottavat asiointia, kun opasteet kertovat mistä esimerkiksi mikin tuote löytyy. Kun käyskentely myymälässä luo asiakkaalle miellyttävän kokemuksen, se näkyy euroissa paitsi sillä kerralla myös seuraavilla: positiivinen asiakaskokemus ja puskaradio ovat hyviä ystäviä.

Teippaamalla tai painamalla

Tuotteiden helppo löytäminen auttaa paitsi kauppalistalla olevien tuotteiden myös heräteostosten ja tarjoustuotteiden luo. Myymäläopasteet ja opastekyltit voidaan toteuttaa teippaamalla tai painamalla/tulostamalla suoraan kylttiin. Myymäläopasteet ovat myös oiva keino myymälän brändäämiseen. Myymäläopasteet voivat olla esimerkiksi katto-opasteita, seinäopasteita tai lattiaopasteita.

Myymäläopasteet

 • Eri kokoihin ja materiaaleille
 • Opastavat asiakkaat oikeisiin paikkoihin
 • Helpottavat asiointia
 • Synnyttävät asiakasuskollisuutta
 • Lisäävät kävijöitä

  LÄHETÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

  Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen.

  Lisätietoja löydät Brand ID:n tietosuojaselosteesta »