• Henkilöstömme on avainasemassa!

Brand ID:n avainjuttu on tiimityö. Ja asenne. Koulutamme työtehtäviin ja ruokimme haluasi oppia uutta. Tekemisen kulttuuri ja asioiden yhdessä kehittäminen pienin askelin sujuvammaksi näkyy esimerkiksi siinä, että jokaisen idea on arvokas.

Me brändiläiset olemme rehtejä, avoimia, reippaita ja yhteistyövalmiita tiimipelaajia niin toisillemme kuin asiakkaillemme. Huumorintajuisiksikin meitä on joskus sanottu. Taisi olla vuosi 2019, ehkä huhtikuussa.

Olemme kasvava yritys, mikä tarkoittaa että toiminta kehittyy ja tuo tullessaan mielenkiintoisia työtehtäviä myös tulevaisuudessa. Vakavaraisena yrityksenä voimme tarjota monipuolisen urapolun kehittymiselle ja etenemiselle.


Brand ID -arvot

Yhteishenki
Luotettavuus
Jatkuvuus
Innovatiivisuus


Jokainen kuuluu joukkoon

Meillä jokainen työntekijä saa kehittää omaa työnkuvaansa ja olla tärkeänä palasena koko yrityksen kehityskaarta ja prosessien parantamista. Kaikki asiat on opeteltavissa, mutta hyvän fiiliksen luomme yhdessä.

Tule brändiläiseksi ja koe millainen on sopivan pieni suuri työpaikka!

“Työporukkaamme on helppo tulla mukaan. Annan esimerkin. Meillä Porissa työskentelee Rauman Lukon kannattajia, mutta tästäkin huolimatta he ovat aina olleet tasavertaisia työyhteisön jäseniä!“ Sami Nurmi, seripainaja, pääluottamushenkilö, Pori

“”Kliffa työporukka on tärkeä asia.” Sami Nurmii

Tiiminvetäjänä haluan, että kaikilla on hyvä olla eikä kukaan tunne itseään ulkopuoliseksi.” Paula Lahti

Brand ID työpaikkana

Brand ID valmistaa teollisuuden merkintätuotteet, myymälä- ja yritysilmeet, digitaaliset myymäläratkaisut, myyntitelineet sekä pakkaukset, joiden avulla tehdään yritysten brändit näkyviksi. Tuote- ja palveluvalikoiman laajuuskin sen kertoo: meiltä on helppo löytää haluamasi työnkuva – ja myös vaihtaa sitä, jos mieli muuttuu.

”Kehut ja kiitokset lämmittää mieltä, ne saavat kenet tahansa hyvälle tuulelle. Viihdyn työssäni, tänne on kiva tulla. Arvostan etenemismahdollisuuksia ja sitä, että voin kehittää itseäni ja työtäni. Pitää muistaa, että loppujen lopuksi moni asia on vain itsestä kiinni.“

Paula Lahti, logistiikan tiiminvetäjä, Pori

Harjoittelijalle

Brand ID on innostava työpaikka opintojen ohessa. Meillä työskentelee säännöllisesti eri alojen opiskelijoita työharjoittelijoina. Tarjoamme tukea valmistumiseen, opinnäytetyön tekemiseen ja osaamisen kehittämiseen. Voit yhdistää opiskelun ja työn joustavasti.

Arvostan nykytyössäni mahdollisuutta vaikuttaa sujuvuuteen ja kehittää tuotteiden valmistusta entistä tehokkaammaksi. Työpaikan vahvuuksiamme ovat hyvä ilmapiiri ja yhteen hiileen puhaltaminen.“

Mikael Heikkilä,  suurkuvatulostaja, Hyvinkää

”Meillä saa itse vaikuttaa työn sujuvuuteen ja kehitystyöhön.” Mikael Heikkilä

”On huippua, kun tiimi selviää haastavasta työtehtävästä tai löydämme uuden tavan tehdä asioita.” Ritva Virtaniemi.

Vastuullisuus

Koulutamme, opastamme ja kannustamme koko henkilöstöämme toimimaan ympäristön kannalta vastuullisella tavalla. Huomioimme kaikessa toiminnassamme vaikutukset laatuun, ympäristöön ja työturvallisuuteen. Tämä tarkoittaa sitä, että pyrimme esimerkiksi minimoimaan ympäristöhaitat, käyttämään raaka-aineita ja energiaa tehokkaasti, vähentämään päästöjämme ja kuluttamaan vähemmän suhteessa tuottamaamme määrään.  Työntekijöidemme turvallisuus on meille sydämen asia.

”Työn parhaita hetkiä ovat, kun tiimi selviää haastavasta työtehtävästä tai löydämme uuden, entistä toimivamman tavan tehdä asioita. Brand ID:lla toimivat kaikki työnantajan tarjoamat perusjutut – se ei ole todellakaan kaikissa työpaikoissa itsestäänselvyys. Tämä antaa energiaa ”plusjuttujen” tavoitteluun”

Ritva Virtaniemi, jälkikäsittelijä, Pori