• Palvelut

Asiantuntemuksemme teidän palveluksessanne

Tarjoamme käyttöönne vuosien asiantuntemuksemme ja kattavat lisäpalvelumme, joiden ansiosta asiointi kanssamme on sujuvaa ja mutkatonta.

AINEISTON KÄSITTELY JA SUUNNITTELU

Suunnittelemme tuotteet asiakkaan toiveiden ja ideoiden mukaisesti. Olemme ketteriä, käytännönläheisiä ja kustannustehokkaita: suunnittelemme suoraan tuotantoon ja asennukseen. Aineiston käsittelyssä noudatamme asiakkaan graafista ohjeistusta tai muita annettuja graafisia ja visuaalisia ohjeita. Käsittelemme samalla koko aineiston tulostettavaan tai painettavaan muotoon, jotta tuotteet ovat suoraan valmiita myös tuotantoa ja sen eri vaiheita varten. Tarjoamme asiakkaillemme pilvipalvelun aineiston siirtoon ja tallennukseen.

PROJEKTINHALLINTA, KARTOITUS JA MITOITUS

Hoidamme pienet ja suuret ilmeuudistusprojektit avaimet käteen, suunnittelusta asennukseen. Projektinhallintamme vapauttaa resurssejasi ja varmistaa aikataulussa pysymisen. Reaaliaikaisen seurantatyökalun avulla voit seurata asennusten etenemistä ja projektin statusta verkossa, minkä avulla pysyt ajan tasalla. Tarjoamme lisäksi mitoitus- ja kartoituspalveluita.

VALTAKUNNALLINEN ASENNUSPALVELU SEKÄ PAKKAUS- JA KOKOAMISPALVELU

Ammattitaitoiset ja koulutetut asentajamme hoitavat ilmeratkaisujen asennukset sekä teippaukset missä päin Suomea tahansa. Kaikilla asentajillamme on työturvallisuuskortti, lupakortti henkilönostimen käyttöön sekä tilaajavastuun mukainen Valtti-henkilökortti. Osalla on myös sähkötyölupa ja tulitöiden tekoon vaadittava tulityölupa. Yrityksenä meillä on sähkötyöluvat sähkökytkentöihin.

Noudatamme jokaisen kohteen omaa konseptiohjeistusta. Rakennustyömaalla noudatamme työmaan työturvallisuusohjeistusta ja käytämme asianmukaista suojavarustusta.

Myyntitelineratkaisuillemme voi tilata myös kokoamispalvelun, jolloin toimitamme tuotteet avaimet käteen -periaatteella tilauksesta kokoamiseen ja asennukseen.

TUOTE- JA RAAKA-AINEOPTIMOINTI

Tarjoamme optimaalisen ratkaisun tuotteiden ja nimikkeiden määrään sekä raaka-ainevalintoihin. Autamme tuoteportfolion läpikäynnissä ja päällekkäisten tuotteiden tunnistamisessa nimikkeiden määrän optimoimiseksi.

VARASTOINTI JA LOGISTIIKKA

Kun käytössäsi on rajallisesti tilaa tai haluat selvitä mahdollisimman helpolla, hyödynnä varastointi-, lisäarvologistiikka-, jälleenlähetys- ja kuljetuspalveluitamme. Tarjoamme asiakkaillemme tuotteiden puskurivaraston ja pienikokoisten tuotteiden varastoinnin. Luotettavan logistiikan kumppaniverkostomme avulla toimitamme tuotteet oikea-aikaisesti varastostamme suoraan asiakkaan ovelle.

TUOTEKEHITYS JA TESTAUS

Ammattitaitoiset myyjämme ja vuosien kokemuksella ja taidolla varustettu tuotantomme auttavat olemassa olevien tuotteiden kehittämisessä sekä kokonaan uusien ratkaisujen luomisessa asiakkaan tarpeiden mukaan. Testaamme uusien tuotteiden prototyyppejä ja niiden toimivuutta, jotta voimme varmistua tuotteiden korkeasta laadusta.

KOULUTUS

Opastamme ja koulutamme asiakkaitamme merkintätuotteiden käytössä. Tarvittaessa järjestämme asennuskoulutusta suoraan asiakkaan tuotantolinjalla asiakkaan prosessien nopeuttamiseksi ja parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

TESTAUS JA LAADUNVALVONTA

Testaamme tuotteidemme kulutus- ja säänkestävyyttä, liimapintojen pitävyyttä ja tarramateriaaliemme käyttäytymistä erilaisilla pinnoilla. Varmistamme tuotteiden korkean laadun tarkastamalla kaikki asiakkaalle lähtevät tuotteet poikkeamien havaitsemiseksi ja eliminoimiseksi.

TAKUU

Tarjoamme merkintätuotteillemme käyttötarkoituksesta ja materiaalista riippuen jopa 12 vuoden takuun. Myyntimme auttaa oikean tasoisen tuotteen valitsemiseksi oikeaan kohteeseen.

RAKENNESUUNNITTELU JA 3D-MALLINNUS

Suunnittelemme rakenteet asiakkaiden toiveiden mukaisesti ja testaamme tuotteiden prototyypit toimivuuden varmistamiseksi. Tarjoamme display-tuotteillemme lavauskuvat ja selkeän kokoamisopastuksen. 3D-mallinnuksen ansiosta muutokset ja korjaukset tuotteisiin voidaan tehdä heti suunnitteluvaiheessa ja lähettää asiakkaalle hyväksymistä varten. Tämä vähentää kustannuksia ja nopeuttaa valmistusprosessia.

ILMESUUNNITTELU JA KONSEPTOINTI

Kartoitamme yhdessä asiakkaan kanssa tarpeet ja toiveet. Tarjoamme asiantuntemuksemme yksittäisten teline- ja kalusteratkaisujen sekä ilmeuudistusten suunnittelusta kokonaisten myyntiosastojen ja ketjukonseptien suunnitteluun.

    LÄHETÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

    Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen.

    Lisätietoja löydät Brand ID:n tietosuojaselosteesta »