Logo- ja bränditarrat

Logotarroilla tuotteet merkitään erottuvasti ja näyttävästi.

Tarran tuotantotapa ja materiaali valitaan aina käyttökohde ja pintamateriaali huomioiden, jotta voimme varmistaa parhaan ja kestävimmän lopputuloksen.

Brand-ID tuotekuva
Brand-ID tuotekuva
Brand-ID tuotekuva

Logo- ja bränditarrat kohteen mukaan

Kestävät digi- ja silkkipainetut ratkaisumme suunnitellaan yhteistyössä asiakkaan kanssa. Optimaalisen lopputuloksen varmistamiseksi tuotantotapa ja materiaali valitaan aina käyttökohde ja pintamateriaali huomioiden.

Näyttävät ja monikäyttöiset logotarrat ovat merkintöjä, joiden huomioarvo on taattu. Koneeseen, laitteeseen tai muuhun tuotteeseen liimatulla logotarralla on mainosarvoa ja se on hyvä brändinhallinnan työkalu. Tarjoamme eri käyttökohteisiin soveltuvia ratkaisuja, joissa huomioimme aina asennuksen, vallitsevat olosuhteet ja tuotteen elinkaaren.

Markkinointia ja tapa merkitä

Logotarrojen avulla voit merkitä ja brändätä tuotteesi haluamassa koossa ja muodossa. Laadukkaat ja edulliset logotarrat soveltuvat sisätiloihin ja ulkotiloihin. Valmistamme myös läpinäkyviä tarroja ja erikoisratkaisuja asiakkaan tarpeen mukaan.

Logotarrat ja bränditarrat soveltuvat mihin tahansa pintaan, kannettavasta tietokoneesta ajoneuvoihin. Logotarrat ja bränditarrat ovat paitsi markkinoinnin ja mainonnan keino myös tapa merkitä yrityksen omaisuutta vaikkapa logolla ja yhteystiedoilla. Käytämme tarroissa huippulaadukasta polymeerista materiaalia. Tarrat voidaan myös laminoida, mikä lisää tarran käyttöikää haastavissakin olosuhteissa ja estää haalistumista.

Logo- ja bränditarrat

 • Tuotteiden näyttävään ja erottuvaan merkintään
 • Digi- ja silkkipainaminen mahdollista
 • Suunnittelu asiakkaan kanssa
 • Tuotantotapa ja materiaali kohteen ja sen pinnan mukaan
 • Sisälle ja ulos

  LÄHETÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

  Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen.

  Lisätietoja löydät Brand ID:n tietosuojaselosteesta »