Julkisivuteippaukset

Onnistuneella ulkomainonnalla varmistat, että erotut eduksesi – ja rakennuksen
julkisivuteippaus on oiva keino tämän tavoitteen toteuttamiseen.

Näkyvä ja edullinen mainospaikka

Julkisivu on yrityksesi käyntikortti. Näyttävä ja erottuva julkisivuteippaus voi parantaa koko rakennuksen ulkonäköä ja yrityksen imagoa. Jos toimitilasi julkisivulla on brändinäkyvyyttä kaipaavaa pinta-alaa, se mahdollisuus kannattaa käyttää. Värikäs ja laadukas toimitilateippaus on hyvin näkyvä ja edullinen mahdollisuus paitsi mainontaan myös tiedottamiseen.

Julkisivuteippaukset laittavat kassan kilisemään

Saat meiltä mittojen mukaan räätälöidyt julkisivuteippaukset, jotka tavoittavat, jäävät mieleen – ja mikä tärkeintä – houkuttelevat uusia asiakkaita liikkeeseesi.

Toteutamme toiveesi haluamassasi koossa, muodossa ja väreissä sekä pieniin että isoihin projekteihin, jopa useiden kymmenien metrien kokoisiin kuviin. Erinomainen värintoisto takaa korkealaatuisen lopputuloksen, joka kestää paitsi katseita myös ailahtelevaa säätä ja kovaa kulutusta.

Miten haluat näkyä?

Julkisivuteippaustemme avulla luot positiivisen mielikuvan yrityksestäsi ja kiinnität ohikulkijoiden huomion. Seinäteippauksella voit myös tehostaa esimerkiksi erilaisten kampanjoiden näkyvyyttä. Räätälöimme ja asennamme paikoilleen sinulle sopivat julkisvuteippaukset toiveidesi mukaan ja kaikkialla Suomessa.

Julkisivuteippaukset

 • Erotu
 • Mainosta
 • Tiedota
 • Paranna yrityksen imagoa
 • Houkuttele asiakkaita

  LÄHETÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

  Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen.

  Lisätietoja löydät Brand ID:n tietosuojaselosteesta »