Uuden sukupolven materiaalit veneesi kanteen

Smartdeck on uuden sukupolven kansiratkaisu veneisiin. Kestävä kansimateriaali on valmistettu kevyestä umpisoluvaahdosta, joka on kustannustehokas, nopea ja helppo asentaa ja vaivaton huoltaa.

Materiaali mahdollistaa monenlaiset räätälöinnit asiakkaan tarpeiden mukaan. Esteettisesti kaikki on mahdollista, perinteisestä teak-kannesta innovatiivisiin kuvioihin. Vain mielikuvitus on rajana.

Smartdeck™ – Palkittua huippulaatua veneesi kannelle

Brand ID:n Smartdeck® palkittiin ykkössijalla Euroopan suurimman venelehden, saksalaisen YACHT-julkaisun kansimateriaalitestissä. Kevyt mutta kestävä Smartdeck-kansimateriaali on saanut venemerkeiltä ja veneilijöiltä kiitosta erityisesti turvallisuudesta ja mukavuudesta, jonka tuotteiden pehmeys tarjoaa.

“Liukastumisenesto on omaa luokkaansa verrattuna muihin markkinoilla oleviin tuotteisiin. Se on valtava parannus koko veneilyn turvallisuuteen. Pehmeä viimeistely takaa tyylikkään mutta kodikkaan tunteen, joka parantaa veneilijöiden viihtyvyyttä.”
– Junior Engineering Manager Justyna Romaniuk, Saxdor Yachts

Pitävä kansimateriaali on osa turvallista veneilyä

Pitävä veneen kansi on yksi keskeisimpiä tekijöitä turvallisessa veneilyssä. Liukastumiset, tai jo liukastumisen pelko, heikentävät veneen operointia ja pahimmillaan liukastuminen voi johtaa loukkaantumiseen tai veneestä putoamiseen. YACHT-lehden vertailussa testivoittaja Smartdeck-kansimateriaalilla kenkien pito riitti jopa 37 asteen kaltevuuteen saakka.

Pinnan kuviointi toiveiden mukaan

Hyvän kansimateriaalin ominaisuuksia on sekin, että kun pito loppuu niin se ei lopu yllättäen eikä kokonaan, vaan kenkä alkaa pikkuhiljaa lipsua. Smartdeckin selkeänä vahvuutena turvallisuuden valitseminen ei jää kiinni myöskään ulkonäöstä: pinnan kuviointi voidaan toteuttaa asiakkaan toivomusten mukaan ja värivaihtoehtoja on parikymmentä.

Miellyttävä jaloille ja silmille

Smartdeck™ on synteettinen vaahtomuovimateriaali. Se on mukava jalan alla, äärettömän miellyttävän näköinen ja kestää rankat meriolosuhteet haalistumatta ja kulumatta. Smartdeckin muokkausmahdollisuudet ovat rajattomat, ja siihen voidaan toteuttaa rajattomasti myös kuviointeja ja muotoja juuri sinun tarpeidesi mukaan.

Brändää veneesi markkinoiden parhaalla laadulla ja vetävimmillä väreillä. Tarjoamme materiaalille viiden vuoden takuun.

Smartdeck™-kansimateriaali

 • Brand ID:n kehittämä tyylikäs ja kestävä kansimateriaali veneisiin
 • Huoltovapaa, helposti puhdistettava ja täysin vedenpitävä pinnoite
 • Turvallinen: ei märkänäkään liukas ja pysyy kovassakin paahteessa viileänä
 • Leikattavissa mihin mittoihin tahansa ja pinnan kuviointi asiakkaan toiveen mukaan
 • Valmis liimapinta: helppo ja nopea asennus

MATERIAALI

Smartdeck koostuu umpisoluvaahtomateriaalista, jonka harjattu pinta tarjoaa pitoa, hylkii vettä ja on helppo hoitaa.

Levyjä on saatavana myös iltseliimautuvalla meriolosuhteisiin sopivalla 3M™-liimalla, joka mahdollistaa helpon irrota-ja-aseta-asennuksen.

Liukumisen estävä Smartdeck-pinta tarjoaa tyylikkään ja helppohoitoisen vaihtoehdon muottiin valetuille liukumisenestäville tai pidon vuoksi maalattaville rakenteille. Smartdeck lisää mukavuutta ja parantaa turvallisuutta.

EDUT

Smartdeck-materiaali on ihanteellinen ratkaisu moderniin ja mukavaan veneilyyn.

 • Kestävä
 • Nopea asentaa
 • Helppo hoitaa
 • Vettähylkivä, tarjoaa hyvän pidon
 • Mukava jalkojen alla
 • UV-kestävä
 • Loputtomat mahdollisuudet räätälöintiin

BRÄNDÄÄ VENEESI MERIOLOSUHTEISIIN SOPIVILLA RATKAISUILLAMME

Oletko kiinnostunut muista meriolosuhteisiin sopivista ratkaisuistamme? Smartdeck-kansimateriaalien lisäksi tarjoamme veneteollisuudelle erilaisia tuotteita veneen kylkeen sijoitettavista tarroista 3D-logoihin ja kaikkea siltä väliltä.