• Digitaaliset myymäläratkaisut

Digitaaliset myymäläratkaisut

Brand ID tarjoaa digitaalisia myymäläratkaisuja, jotka parantavat asiakaskokemusta ja
antavat työntekijöiden keskittyä oleelliseen.

Digitaalinen hintanäyttö pitää hinnat ajan tasalla

Pricer ESL on digitaalinen hintanäyttöjärjestelmä, joka takaa automaattisesti aina oikeat hinnat hyllyssä ja kassalla. Järjestelmä vapauttaa henkilökunnan aikaa asiakaspalveluun ja mahdollistaa hintamuutokset ajastettuna tai välittömästi. Tämä helpottaa asiakkaan asiointia myymälässä.

Sisäpuhelinjärjestelmä nostaa asiakaspalvelun tasoa

VoCoVo-sisäpuhelinjärjestelmä antaa henkilökunnalle mahdollisuuden soittaa, vastata ja yhdistää asiakaspuheluita suoraan VoCoVo-headset laitteestaan. Kustannustehokas puhelinratkaisu tarjoaa kaikki toiminnot yhdessä laitteessa. Asiakas voi ottaa osastokohtaisella kutsupainikkeella yhteyden henkilökuntaan ja saada tarvittavan avun nopeasti.

Paranna asiakkaidesi ostokokemusta InVue-tuotteilla

InVue on maailman johtava kulutuselektroniikan tuoteturva- ja esillepanoratkaisujen toimittaja. Laajasta tuotevalikoimasta löytyy runsaasti erilaisia turvaratkaisuja ja älylukkovaihtoehtoja matkapuhelinten, tablettien, kameroiden, älykellojen ja muiden kannettavien laitteiden turvalliseen esillepanoon vähittäiskaupassa. Tuotteiden varkaussuojaus sekä lataus- tai käyttövirta varmistavat optimaalisen asiakaskokemuksen.

Brand ID toimii Suomessa InVue-turvatuotteiden maahantuojana ja edustajana.

Ruokahävikin hallinta säästää aikaa ja ruokaa

Whywaste on tehokkain ja nopein tapa tarkistaa tuotteiden parasta ennen -päiväykset. Sen ansiosta henkilökunta voi kaupassa tarkistaa vain ne tuotteet, joiden viimeinen myyntipäivä lähestyy. Whywasten avulla säästyy työaikaa ja ruokahävikki vähenee.

ASIAKASCASET

PALVELUT

PROJEKTINHALLINTA

Hoidamme pienet ja suuret digiprojektit avaimet käteen-periaatteella suunnittelusta asennukseen. Kokonaisvaltainen projektinhallintamme vapauttaa resurssejasi ja varmistaa projektin etenemisen aikataulussa.

PROJEKTINSEURANTA

Käytössämme on BRANDWEB-projektinhallintatyökalu asennusten seurantaan. Käytössäsi on aina ajantasainen tieto projektin edistymisestä.

ASIAKASKOHTAINEN VERKKOKAUPPA

Rakennamme esimerkiksi ketjuyritysten tai useita toimipaikkoja kattavien projektien tarpeisiin asiakaskohtaisen verkkokaupan, jonka kautta tuotteiden ja asennusten tilaaminen hoituu nopeasti ja vaivattomasti.

VALTAKUNNALLINEN ASENNUSPALVELU

Ammattitaitoiset asentajamme hoitavat digiratkaisujen asennukset missä päin Suomea tahansa. Koko Suomen kattavan verkoston ansiosta hoidamme asennukset tiukallakin aikataululla laadukkaasti ja tehokkaasti.

RAHOITUSRATKAISUT

Tarjoamme yrityksellesi joustavia rahoitusratkaisuja, jotka ovat räätälöityjä yrityksesi tarpeisiin. Rahoitusratkaisujemme avulla yrityksesi voi investoida uusiin digiratkaisuihin sitomatta pääomaa suuriin kertainvestointeihin tai kuormittamatta maksuvalmiutta.

SUUNNITTELU JA KARTOITUS

Kartoitamme kanssasi tarpeesi ja tarjoamme asiantuntemuksemme yksittäisten myymälöiden digiratkaisujen suunnittelusta aina kokonaisten ketjuratkaisujen toteutukseen. Selvitämme yhdessä IT-asiantuntijoidenne
kanssa integraation taustajärjestelmäänne ja tarvittaessa voimme sen myös toteuttaa.

SINUA PALVELEVAT

MIKKO RISSANEN

Operatiivinen johtaja
Myynti: Pricer, Whywaste, VoCoVo

+358 40 521 8416
mikko.rissanen@hamarigroup.fi

 

MIKA HÄMÄLÄINEN

Myyntijohtaja
Pricer, Whywaste, VoCoVo

+358 44 970 1425
mika.hamalainen@hamarigroup.fi

JANNE VALLINEN

Myyntipäällikkö InVue

+358 44 7300 220
janne.vallinen@brandid.fi

VILLE RUSANEN

InVue, myynti ja asennus

+358 (0)50 567 1154
ville.rusanen@brandid.fi

VILLE-PEKKA HAMARI

Järjestelmäasiantuntija
Pricer ESL-järjestelmät

+358 44 0801 252
vp.hamari@hamarigroup.fi

PRICER HELPDESK

Pricer tuki
Ma-Pe 8-18, La-Su 10-16

020-730 53 01
support@hamarigroup.fi

    LÄHETÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

    Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen.

    Lisätietoja löydät Brand ID:n tietosuojaselosteesta »