InVue-älylukot

InVue-älylukot ovat turvallinen mutta helppokäyttöinen ja asiakasystävällinen ratkaisu
tuotteiden suojaukseen.

Vähittäiskaupan älykkäät sähköiset lukitusratkaisut tuotteiden suojaksi

Erilaisia lukittuja kaappeja ja lasivitriinejä käytetään edelleen myyntiesittelyyn esimerkiksi kello- ja koruliikkeissä tai tuotevarastoina myyntikappaleiden säilytykseen. Ostotilanteessa turvallisuuden ja helppokäyttöisyyden yhteensovittaminen on kuitenkin ensiarvoisen tärkeää positiivisen ostokokemuksen takaamiseksi asiakkaille.

InVuen Smartlock-tuoteperhe tarjoaa monipuoliset lukkoratkaisut vähittäiskaupan tarpeisiin. Helppokäyttöiset lukot ja älykäs elektroninen koodaus takaavat turvallisuuden.

L410

L410-älylukko on suunniteltu erityisesti liukuville lasioville. Lukko on itsestään lukkiutuva. Älylukolla suojaat vitriineissä säilytettäviä tuotteita ja mahdollistat samalla sujuvan asiakaskokemuksen. L410 toimii InVue IR Key -ekosysteemin kanssa.

Lataa esite

L430

L430 on suunniteltu integroitavaksi mahdollisimman huomaamattomaksi osaksi kalustetta. L430 lukkiutuu automaattisesti, kun suljet laatikon.

Lataa esite

L440

L440-älylukko tarjoaa luotettavaa ja kiinteää turvaa erilaisissa vitriiniesillepanoissa. L440-älylukko on suunniteltu erityisesti lasisille kääntöoville. L440 menee itsestään lukkoon, kun suljet oven. Tyylikäs ulkoasu varmistaa, että tuotteesi ovat näkyvästi esillä. Lukon lukkiutuva osa jää kaapin sisäpuolelle, suojellen sitä murtoyrityksiltä.

Lataa esite

Cam Lock

InVuen Cam Lock -älylukot on suunniteltu turvaamaan kaapistojen sisällä säilöttäviä tuotteita. Älylukko mahdollistaa henkilökunnalle nopean pääsyn lukittuihin tuotteisiin ja asiakkaille nopeamman ja sujuvamman palvelukokemuksen.

Lataa esite

Plunger Lock

Plunger ll ja lll on mahdollista asentaa kalusteisiin valmiiksi porattuihin reikiin. Plunger-tuotteet on suunniteltu toimimaan liukuvien ovien kanssa, ja ne toimivat yhdessä InVuen IR Key -ekosysteemin kera.

Lataa esite

Showcase lock

Showcase Lock on suunniteltu kääntyville lasioville. Se on helposti asennettavissa yksi -ja kaksiovisiin kaappeihin. Lukko on helppo asentaa paikoilleen perinteisillä työkaluilla. Showcase Lock sopii yhteen InVuen IR Key -ekosysteemin kanssa.

Lataa esite

InVue-älylukot

  • Turvallinen
  • Helppokäyttöinen
  • Asiakasystävällinen
  • Älykäs ja sähköinen ratkaisu tuotteiden suojaukseen

Ota yhteyttä!

Tutustu InVue-tuotevalikoimaamme tai ota yhteyttä myyntitiimimme ja kerro, millaista turvaa tuotteesi tarvitsevat. Me opastamme sinua valitsemaan sinulle ja yrityksellesi toimivimmat ratkaisut.

    LÄHETÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

    Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen.

    Lisätietoja löydät Brand ID:n tietosuojaselosteesta »