Liikenne- ja ajoneuvoteippaukset

Brändi-ilmeen mukaisesti teipattu ajoneuvo erottuu joukosta ja herättää huomiota liikenteessä.

Vauhtia brändiin ajoneuvoteippauksilla

Liikenne- ja ajoneuvoteippauksilla on suora vaikutus yrityksen tai brändin kilpailukykyyn. Toteutamme ajoneuvomainonnan ratkaisuja yksittäisistä tarroista kokonaisiin ajoneuvojen yliteippauksiin. Ammattitaitoinen asennustiimimme toteuttaa niin lyhytaikaiset kampanjateippaukset kuin vuosia kestävät, suuren kokoluokan näyttävät yliteippauksetkin. Brand ID:n design-teippaukset tarjoavat pitävää laatua myös pohjoisiin ääriolosuhteisiin.

Ajoneuvoteippaukset joustavasti ja pitävällä laadulla

Liikenne- ja ajoneuvoteippausten design saa tuotteet erottumaan. Modernit ja vaativat design-teipit auttavat rakentamaan yrityksen ja sen tuotteiden brändi-imagoa.

Palvelumme joustavuus, reagointiaika ja vakaa laatu näkyvät teippauksissa kaikissa tilanteissa. Toimitamme vaatimusten mukaisia laadukkaita tuotteita oikean kokoisissa erissä ja oikeaan aikaan.

Anna ajoneuvoteippaus ammattilaiselle

Liikennelupa voi sanella ajoneuvojen merkintöjä. Puutteelliset merkinnät voivat käydä kalliiksi, ja siksi ajoneuvojen teippaus kannattaa antaa ammattilaisen käsiin. Esimerkiksi kuorma-auton liikenneluvan edellytyksenä on, että ajoneuvosta löytyy liikenneluvan haltijan nimi ja yhteystiedot näkyvällä paikalla (Laki kaupallisista tavarankuljetuksista tiellä 693/2006).

Jos oikeat merkinnät puuttuvat, kirjallinen korjauskehotus on tehty ja sitä laiminlyödään, poliisi voi ottaa kilvet pois.

Mitä pitää ottaa huomioon, kun ajoneuvoja teipataan haastaviin olosuhteisiin?

Vaativien olosuhteiden tuotteissa pitää huomioida monta seikkaa, kuten ajoneuvon osan pinnan raaka-aineen vaikutus teippauksen pysyvyyteen, UV-säteilyn sietokyky ja heijastumien vaikutus vaikkapa keväällä.

Teippausten on selvittävä junien vauhdin tarjoamasta kylmästä kyydistä ja pysyttävä paikoillaan risusavotassa, kun reessä olevat oksat hakkaavat moottorikelkan kylkeen. Kuumuus ja lämpötilavaihtelut ovat puolestaan kriittisiä asioita, kun brändi laitetaan näkymään traktoreissa. Voimme toteuttaa myös bussiteippausten kampanjaratkaisuja tai yksittäisiä teippejä, jotka näkyvät isolle joukolle silmäpareja.

Tilanteet ja ajoneuvot vaihtelevat, Brand ID:n teippaus pysyy.

Liikenne- ja ajoneuvoteippaukset

 • Ajoneuvot brändi-ilmeen mukaisiksi
 • Bränditeipattu ajoneuvo erottuu joukosta
 • Yksittäisistä tarroista ajoneuvojen yliteippauksiin
 • Lyhytaikaisista kampanjateippauksista vuosia kestäviin
 • Ammattitaitoinen valtakunnallinen asennustiimi

  YHTEYDENOTTOLOMAKE

  Täytä lomake ja lähetä meille. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

  Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen.
  Lisätietoja löydät Brand ID:n tietosuojaselosteesta »