Banderollit

Onnistuneella banderollilla varmistat, että erotut eduksesi kaupungin vilinässä ja teiden varsilla.

Mainosbanderolli – iso mutta edullinen

Hyvä mainosbanderolli, mainoslakana tai mainoskangas tavoittaa ja jää mieleen. Suurikokoinen banderolli on tehokas ja näyttävä viestintäväline, joka toimii sekä sisä- että ulkotiloissa, osana myymäläsisustusta, tapahtuman ilmettä tai rakennuksen julkisivua. Banderolli on koostaan riippumatta kustannustehokas ratkaisu suurille ja pienille kampanjoille.

Kestävät säätä ja kulutusta

Saat meiltä mittojen mukaan räätälöidyt näyttävät banderollit, jotka houkuttelevat uusia asiakkaita liikkeeseesi tai tapahtumiisi. Toteutamme toiveesi haluamassasi koossa, muodossa ja väreissä useiden kymmenien metrien kokoisiin tulostuksiin asti. Erinomainen värintoisto takaa korkealaatuisen lopputuloksen, joka kestää katseiden lisäksi ailahtelevia säitä ja kovaa kulutusta.

Voimakas viestintäväline ulkomainontaan

Suurella painotuotteella näyt ja erotut. Helpon pystytyksen lisäksi ammattitaitoiset asentajamme voivat vaihtaa banderollin paikkaa kampanjan kohteen tai viestin muuttuessa. Valmistamme banderollit aina kangasvahvistetusta, B1-palosuojatusta vinyylistä. Materiaalimme kestävät säätä ja kulutusta, mikä tekee valmistamastamme banderollista hyvän investoinnin pidempiaikaiseenkin kampanjaan.

Mainosbanderollit

 • Koostaan huolimatta kustannustehokas valinta
 • Tehokas ja näyttävä
 • Sisälle ja ulos
 • Osana myymäläsisustusta tai julkisivua
 • Suuriin ja pieniin kampanjoihin

  LÄHETÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

  Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen.

  Lisätietoja löydät Brand ID:n tietosuojaselosteesta »