Liukueste- ja erikoistuotteet

Turvalliset tarrakiinnitteiset liukuesteratkaisumme pitävät pintansa kosteissakin olosuhteissa. Liukuesteet ovat leikattavissa mihin tahansa mittaan ja muotoon, käyttökohteen ja asiakkaan tarpeet huomioiden.

Brand-ID tuotekuva
Brand-ID

Liukueste lisää turvallisuutta

Turvallisuutta lisäävät heijastavat ja jälkivalaisevat tuotteet sekä liukuestetuotteet toteutetaan asiakkaan tarpeiden mukaan painettuna ja muotoon leikattuna. Tarrana asennettava liukueste on erittäin käytännöllinen ja turvallisuutta lisäävä tuote koneisiin, laitteisiin, astinlautoihin, rappusiin sekä muihin kohteisiin joissa liukastuminen voi aiheuttaa vakavankin onnettomuuden ja loukkaantumisen.

Kestävät turvatuotteet on helppo asentaa

Tuotteesi tai yrityksesi ilmeeseen personoidut painetut ja tarvittaessa muotoonleikatut turvatuotteemme ovat näyttäviä, kestäviä ja helposti asennettavia. Valmistamillamme turvatuotteilla lisätään esimerkiksi koneiden ja laitteiden, kiinteistöjen, toimistojen tai teollisuustilojen käyttöturvallisuutta. Laajasta valikoimastamme löytyy oikeat materiaalit ja värit myös tiukimpien säädösten vaatimuksiin.

Toteutamme myös muihin erikoistarpeisiin esimerkiksi kovamuoviset ja läpivalaistavat ratkaisut.

Liukueste- ja erikoistuotteet

 • Painettuna
 • Muotoon leikattuna
 • Liukueste lisää turvallisuutta koneissa ja laitteissa
 • Näyttäviä ja kestäviä
 • Helppo asentaa

  LÄHETÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

  Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen.

  Lisätietoja löydät Brand ID:n tietosuojaselosteesta »