InVue Ohjelmistoratkaisut

Reaaliaikainen näkyvyys myymäläsi toimintoihin.

Lähetä yhteydenottopyyntö

I

Myymäläkokemuksen kehittäminen on helppoa InVue LIVEn avulla

Kiinnostavan tai kitkattoman ostokokemuksen tarjoaminen on tiimityötä. Toimitusketju, tuotteiden suunnittelu ja tuottavuus yhdistyvät saumattomasti joka päivä siten, että tuotteesi ovat esillä, niissä on virtaa ja ne ovat valmiita asiakkaan ostettaviksi. Tarjoa asiakkaillesi heille sopiva ostokokemus InVue LIVEn ansiosta – myymäläympäristöön tarkoitettu InVue LIVE -alusta seuraa, valvoo ja hallinnoi kriittisiä asiakastoimintoja reaaliaikaisesti.

LIVE Display – Hallinnoi myynninedistämistä reaaliajassa

LIVE Displayn avulla voit hallinnoida suojaustasoja, käyttää mallilaitteita ja varmistaa myymäläsuunnitelmien toteutumisen sekä tarjota tiimillesi mahdollisuuden parantaa asiakkaiden sitoutumista, minimoida joutoaikoja ja vähentää käyttökustannuksia myymälässäsi.

LIVE Access – 100-prosenttinen näkyvyys myymälääsi

LIVE Accessin avulla myymälävastaava voi tarjota jokaiselle työntekijälle oman OneKEY:n luottavaisin mielin, jotta he voivat vähentää varkauksia, lisätä myyntiä ja palvella asiakkaita entistä paremmin. Voit hallinnoida ja valvoa lukittuja, esillä olevia ja myynnissä olevia tuotteita ja muuttaa hajanaisen turvallisuusprosessisi reaaliaikaiseksi luotettavasti hallinnoiduksi myymälän kokonaisnäkymäksi.

LIVE Inside – Näkymätöntä suojausta 24/7

InVue Inside on sovellus, joka selvittää Bluetooth-tekniikan avulla, onko laite viety ulos myymälästä. Kun InVue Inside käynnistyy, se tekee laitteesta käyttökelvottoman ja estää näin varkaudesta saatavan hyödyn..

    LÄHETÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

    Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen.

    Lisätietoja löydät Brand ID:n tietosuojaselosteesta »