• BAUER MEDIA

NÄYTTÄVÄT MAINOSMATERIAALIT RADIOKANAVILLE JA FESTIVAALEILLE

Brand ID:n suunnitteluosaamisen ansiosta Suomen suurin radiotalo voi käyttää painomateriaaleissaan erottuvia erikoispintoja ja -muotoja.

brand-id-iskelma2

AUDIOBISNEKSEN SUUNNANNÄYTTÄJÄ

Bauer Media on Suomen suurin radiotalo ja audiobisneksen suunnannäyttäjä Suomessa.

Vaikka yrityksen keskiössä ovat suositut audiosisällöt eri jakelualustoilla, Bauer Media näkee audion myös laajemmin: suurena potentiaalina markkinointiviestinnässä ja mahdollisuutena asiakkaiden liiketoiminnassa.

Bauer Media tarjoaa asiantuntemustaan monimediaiseen audiokonseptointiin, joka rakentaa tunnistettavia bränditarinoita.

brand-id-iskelma3

VIP-PYSÄKÖINTIRUUTUJA JA LAKANA JÄÄHALLIN JULKISIVUSSA

Brand ID ja Bauer Media ovat tehneet yhteistyötä eri muodoissa jo yli 10 vuoden ajan.

Bauer Media luottaa painomateriaaleissaan pääosin Brand ID:n tuottamiin ratkaisuihin – ulkomainostauluista mainoslakanoihin ja festivaalinäkyvyydestä beach flageihin.

Erikoisimpia töitä ovat olleet yksilöllisten VIP-pysäköintiruutujen teippaaminen ja yli 40-metrinen lakana Hartwall Arenan seinällä. Myös Himoksella järjestettävän Iskelmäfestivaalin näkyvyys on kokonaisuudessaan Brand ID:n tuotantoa.

Ideoita pallotellaan usein yhteisvoimin.

Brand ID pystyy toimittamaan valmiit tuotteet nopeasti ja tarjoaa suunnitteluosaamista esimerkiksi erikoispinnoissa ja -muodoissa. He tietävät materiaalien ja tuotteiden käyttökelpoisuudet sekä lainalaisuudet.

Kun saamme oikean ihmisen heti kiinni, voimme edetä saman tien. Tämä on merkittävä etu kiiretilanteissa. Brand ID:llä on kattava tuotantoketju, mikä tekee toimitusajoista erityisen lyhyitä, Bauer Media Oy:n luova johtaja Ismo Heikkilä kiittelee.

brand-id-iskelma4

BRAND ID:N ONGELMANRATKAISUTAITO ARVOSSAAN

Yhteistyön vaiheisiin kuuluu esimerkiksi raakatestaus voiko idean toteuttaa ja jos, niin miten? Bauer Mediassa arvostetaan Brand ID:n ongelmanratkaisutaitoa.

Brand ID pohtii, miten idea toteutetaan, ei sitä että miksi sitä ei voi toteuttaa.

Kumppanin panos teknisellä puolella ja toiminnallisuuden osalta on tärkeää. Samalla vapautuu resursseja, kun voi luottaa että kaikki tapahtuu ajallaan. Mikään ei ole jäänyt ikinä tekemättä, Heikkilä muistelee.

BAUER MEDIA

Euroopan eniten kuulijoita tavoittava radiotoimija
Yli sata tv- ja radiokanavaa
Omistaa ja julkaisee noin 600 aikakauslehteä ja noin 400 digitaalista mediaa maailmanlaajuisesti
Suomessa mm. Radio Nova, Iskelmä, KISS, Radio City, SuomiRock ja Voice.fi
Kanavilla joka viikko lähes kolme miljoonaa kuuntelijaa