• K-Citymarket Järvenpää

Maailman parasta ruokakauppaa kehittämässä

Maailman parhaaksi ruokakaupaksi valitussa myymälässä erikoisratkaisut vaativat innovatiivisuutta ja reagointikykyä koko tiimiltä – ja asiakkaalta.

TOIMIVAA YHTEISTYÖTÄ

Citymarket Järvenpää valittiin syksyllä 2019 maailman parhaaksi ruokakaupaksi. Fenix Sign on ollut aktiivisesti mukana myymälämiljöön kehittämisessä ja kauppias Markku Hautalan visioiden toteuttamisessa jo yli kolmen vuoden ajan.

ROHKEA OPPII UUTTA

Citymarket Järvenpää tunnetaan paitsi rohkeista ja innovatiivisista ruoka- ja ravintolapalveluista, mutta näyttävästä ja jatkuvasti kehittyvästä ilmeestä. Fenix Sign valikoitui kaupan kumppaniksi näytöillään hyvästä laadusta ja projektien hallinnasta. Olemmekin pystyneet vastaamaan kaupan odotuksiin sitoutuneisuudella, innovatiivisuudella ja reagointikyvyllä. Kohteessa on tehty ja opittu paljon uusia asioita myös uusista materiaaleista.

YKSILÖLLISIÄ RATKAISUJA

Fenix Sign tuottaa ja asentaa myymälään erilaisten ilme-elementtien, suurkuvatulosteiden ja opasteiden lisäksi esimerkiksi alakattoja. Yksilöllisten tuotteiden määrä on tässä kohteessa poikkeuksellisen suuri. On ollut etuoikeus olla mukana kehityksen kärjessä – toteuttamassa maailman parasta ruokakauppaa.

PROJEKTIN KOLME KÄRKEÄ:

Hypermarketin miljöötoteutus monilla erikoisratkaisuilla
Innovatiivisuutta ja reagointikykyä koko tiimiltä
Saumaton yhteistyö kauppiaan kanssa