• ROCLA

TRUKKEJA BRÄNDÄTYLLÄ KUOSILLA

Brand ID työskentelee osana trukkien tuotekehitystä, varmistaen asiakkaan toiminnallisen ja visuaalisen laadun nousun.

AGV_Valio

PAJASTA MAAILMALLE

Pukinmäkeläisestä kamiinapajasta on kehittynyt 75 vuodessa maailmanluokan tekijä tavaroiden siirtäjänä. Silti Roclassa on säilynyt Laila ja Evert Stigzeliuksen parhaat perinteet: kekseliäisyys, edelläkävijän rohkeus, luja tahto ja uudet ideat sekä kyky muokata niistä korkealaatuisia tuotteita ja palveluita sekä älykkäitä ratkaisuja.

Nykyään Rocla toimii osana Mitsubishi Logisnext -yhtiötä sähköisten varasto- ja vastapainotrukkien sekä automaattitrukkien kehittäjänä, valmistajana ja markkinoijana.

ROCLA-2high

UUSIA MATERIAALEJA JA NÄKEMYSTÄ TUOTEMARKKINOINTIIN

Brand ID:n ja Roclan yhteistyö sai alkunsa vuonna 2002 muutamalla pienemmällä perustarraerällä. Seuraavana vuonna valmistettiin jo koko tarrarepertuaari.

Brand ID oli alusta asti mukana uusissa tuotekehitysprojekteissa ja vakuutti Roclan nopeasti ammattitaidollaan. Tuotteisiin tuotiin uusia materiaaleja ja tuotemarkkinointiin uutta näkökulmaa asiakasbrändättyjen tarrojen muodossa.

Pitkä yhteistyö on tehnyt meille asiat helpommiksi ja nopeammiksi varsinkin uusien tuotteiden kehityksessä, koska Brand ID tuntee tarpeemme, muotoilupäällikkö Kero Uusitalo muotoilee.

He ehdottavat aktiivisesti parannuksia ja haluavat kehittää tarjontaansa vastaamaan kysyntää. Voin luottaa toimittajaan ja meitä palvellaan aina, kun sitä tarvitsemme.

ART_tarrat

TOIMINNALLINEN JA VISUAALINEN LAATU NOUSUUN

Brand ID:n joustavuus ja ammattimaisuus prototyyppien kehityksessä ja nopeassa toimituksessa on varmistanut Roclan toiminnallisen ja visuaalisen laadun nousun.

Yhteistyössä kehitettiin mm. suositut asiakasbrändätyt kuosit trukkien kylkeen. Rocla tekee tuotekehityksessä myös kansainvälistä yhteistyötä, ja Brand ID on tarjonnut asiantuntemustaan tarroitukseen ja niiden kiinnitykseen liittyvissä asioissa.

ROCLA OY

Japanilaisen Mitsubishi Logisnext Co. Ltd -konsernin omistama
Työllistää n. 500 henkilöä
Liikevaihto 146 M€ (2018)