• CONAXESS TRADE

Myyntitelineitä ja pakkauksia elintarviketeollisuuden tarpeisiin

Conaxess Trade luottaa Brand ID:n esillepano- ja pakkausosaamiseen.

old_el

EROTTUVUUTTA ESILLEPANOON

Conaxess Trade on brändinhallintatoimisto, joka edustaa markkinoiden tunnetuimpia elintarvikebrändejä. Yrityksen tehtävänä on auttaa asiakkaitaan erottumaan ja kasvattamaan myyntiään. Kumppaniksi asiakkaidensa tarpeiden täyttämiseen Conaxess Trade on valinnut Brand ID:n, joka toteuttaa brändeille näyttävät esillepano- ja pakkausratkaisut kaikkiin tarpeisiin.

tuotekehitys

ASIANTUNTEVAA JA INNOVATIIVISTA PALVELUA

Esillepanoratkaisuissa myyntitelineen rakenteen ja ulkonäön on täytettävä tuotteen asettamat vaatimukset. Toisinaan esimerkiksi kestävyysvaatimukset saattavat olla painavien tuotteiden kohdalla hyvin haastavat.

Brand ID Display & Packaging tuntee pahvin kuin omat taskunsa. He tietävät, millaista pahvia tarvitaan mihinkin toteutukseen. He tulevat ideoimaan, heidän asiantuntijansa ovat nopeasti saatavilla sekä vastaavat kysymyksiin ja tarjouspyyntöön. Joskus pitää muutamassa viikossakin saada tuotetta. Vastaukset tai ratkaisut eivät jää työpöydille odottamaan, Conaxess Traden Marketing coordinator Mikaela Melander kiittelee.

Mentos

TUHANSIA MYYNNINEDISTÄMISTUOTTEITA VUODESSA

Brand ID suunnittelee ja valmistaa Conaxess Tradelle tuhansia aaltopahvisia myyntitelineitä vuodessa, sekä painotuotteita, esitteitä, tarroja ja muita myymälämainosmateriaaleja.

– Kaikki yhteisprojektimme ovat menneet hyvin. He ovat pelastaneet meidät pinteestä useasti. Koen, että vedämme köyttä samaan suuntaan.

CONAXESS TRADE

Vahva jakelija Skandinavian lisäksi Itävallassa ja Sveitsissä
Jakeluverkko kuudessa maassa
Suomessa Oy Conaxess Trade Finland Ab:n edustuksessa kymmeniä brändejä