• SILVER-VENEET

MERKINNÄT KYLJESTÄ KYLKEEN

Brand ID:n ratkaisut kestävät haastavissa meriolosuhteissa.

Silver_EagleBR_brand

TUHANSIA VENEITÄ VUODESSA

TerhiTec Oy on yksi Euroopan johtavista venevalmistajista, joka valmistaa kahdessa kotimaisessa tuotantolaitoksessaan vuosittain noin 5000 venettä. Brand ID valmistaa ja toimittaa kaikki TerhiTec Oy:n Silver-veneissä käytettävät merkintätuotteet aina veneen kylkiteippauksista varoitus- ja tyyppitarroihin. Yhteistyö alkoi jo 90-luvun puolella, kun TerhiTecin liiketoiminnan ja valmistusvolyymin kasvaessa rinnalle kaivattiin ammattitaitoista kumppania merkintätuotteiden toimittajaksi.

Silver-Tiger-18-Stck-act-13

LAATUA JA PYSYVYYTTÄ

Veneteollisuudessa on erittäin korkeat laatuvaatimukset merkintätuotteille. Käyttöympäristö on haastava, sillä suolainen merivesi ja auringon paahde kuluttavat pintoja. Veneiden elinkaari on pitkä, jopa 20 vuotta. Tämä asettaa kovat odotukset myös tarrojen ja teippausten kestävyydelle. Merkintöjen tulee olla näyttävät ja pysyvät veneen koko eliniän ajan.

– Laatu on meillä avainasemassa. Merkintöjen tulee olla yhtä kestäviä kuin veneidemmekin. Brand ID:n Ammattitaitoinen myyntitiimi osaa suositella meille oikeat tuotteet oikeisiin kohteisiin, ja jätämmekin mielellämme merkintöjen suunnittelun osaavien ammattilaisten käsiin, sanoo TerhiTec Oy:n tehtaanjohtaja Juha Lindroos.

Silver-Tiger-18-det-04

KOTIMAISTA YHTEISTYÖTÄ

TerhiTec Oy on ylpeä suomalaisista juuristaan. Myös tavarantoimittajat valitaan mahdollisuuksien mukaan kotimaisten toimijoiden joukosta. Lindroos iloitsee, että Suomesta löytyy laadukasta merkintäosaamista myös veneteollisuuden haastaviin tarpeisiin.

– Yhteistyö Brand ID:n kanssa on joustavaa. Myyjät ovat myös usein apuna uusien tuotteiden suunnittelussa. Osaamista ja näkemystä löytyy myös tuotteiden designiin. Uusista tuotteista valmistetaan prototyypit, jotta niiden toimivuutta voidaan testata käytännössä, ja parhaiten toimivat ratkaisut valitaan tuotantoon, Lindroos kertoo.

TERHITEC OY

Osa vuonna 1905-perustettua Otto Brandt-konsernia
Kaksi tehdasta Suomessa
Valmistaa vuosittain 5000 venettä