• BRP FINLAND

MOOTTORIKELKKOJEN BRÄNDI-IMAGOA RAKENTAMASSA

Brand ID:n design-teippaukset tarjoavat pitävää laatua myös pohjoisiin ääriolosuhteisiin.

Summit_X_121218

LAATUA JA LUOVUUTTA

Siitä asti kun J-A. Bombardier perusti yhtiönsä vuonna 1937, BRP on merkinnyt laatua ja luovuutta. Perustajan uraauurtava asenne on perintö, jota vaalimalla BRP on pysynyt jatkuvalla kasvu-uralla ja kyennyt rikkomaan rajoja.

Tänä päivänä noin 10 000 ihmistä ympäri maailmaa varmistaa, että yhtiön perustajan pioneerihenki elää myös BRP-moottorikelkoissa ja -mönkijöissä.

LA3_Commander

NÄYTTÄVÄMPÄÄ DESIGNIA

Brand ID:n ja BRP:n yhteistyö alkoi jo 2000-luvun alussa. BRP:n tuoteteippaukset tulivat Pohjois-Amerikasta, ja yritys halusi niiden valmistuksen lähemmäksi Suomen tehdasta. Ensikokeilun jälkeen tuoteteippien vaatimukset muuttuivat: haluttiin näyttävämpää designia ja monikerroksisuutta.

Brand ID investoi omaan tuotantoonsa ja pystyi toimittamaan BRP:lle laadukkaampia tuotteita. Sen jälkeen koko valmistus siirtyi Suomeen.

Brand ID:n joustavuus, reagointiaika ja vakaa laatu näkyvät teippauksissa, joilla on suora vaikutus kilpailukykyyn. Luottamus perustuu avoimeen keskusteluun, joka on sujuvan yhteistyön edellytys, BRP:n tuotanto- ja materiaalihallintojohtaja Perttu Pörhölä kertoo.

Brand ID toimittaa vaatimusten mukaisia laadukkaita tuotteita oikean kokoisissa erissä ja oikeaan aikaan. Vuosien varrella tuotteet muuttuvat ja design on korostunut valtavasti. Sillä saadaan tuotteet erottumaan.

MOOTTORIKELKKA

VAATIVIA TUOTTEITA

Modernit design-teipit auttavat rakentamaan BRP:n ja sen tuotteiden brändi-imagoa. Vaativien olosuhteiden tuotteisiin liittyy myös muutoshaasteita.

Esimerkiksi moottorikelkan kuomun raaka-aineen vaikutus design-teippauksen pysyyvyyteen, UV-säteilyn sieto ja heijastumien vaikutus erityisesti keväällä pitää ottaa huomioon. Teippausten on pysyttävä paikoillaan esimerkiksi risusavotassa, kun kyydissä olevat oksat hakkaavat kelkan kylkeen.

BRP FINLAND OY

Kanadalaisen BRP Inc. -konsernin omistama
Euroopan ainoa moottorikelkkatehdas
Työllistää n. 350 henkilöä
Liikevaihto 334 M€ (2017)
Tuotemerkit: Lynx- ja Ski-Doo-moottorikelkat, Can-Am-mönkijät ja rinnakkain istuttavat mönkijät, Sea-Doo-vesijetit, Spyder-roadsterit ja Evinrude-perämoottorit
Moottorikelkkojen markkinajohtaja