Pricer ESL -hinnannäyttö

Pricer ESL on digitaalinen hintanäyttöjärjestelmä, joka tuo hinnat kertarysäyksellä ajan
tasalle ja vapauttaa henkilökunnan aikaa asiakaspalveluun.

Jopa 15 vuoden paristonkestolla.

Sähköinen hintanäyttöjärjestelmä tuo hintamuutokset ajastettuna tai heti

Oikealla hinnalla on erittäin merkittävä osuus asiakastyytyväisyydessä. Pricer ESL on sähköinen hintanäyttöjärjestelmä, jonka ansiosta hintamuutokset näkyvät myymälän hyllyissä automaattisesti, kun elektronisiin hintanäyttöihin pyörähtää ajantasaiset hinnat. Samat hinnat kuin kassalla, mikä helpottaa asiakkaan asiointia myymälässä. Tuloksena on tyytyväisiä asiakkaita, eikä vääristä hintalapuista synny menetettyä myyntiä tai mielipahaa.

Pricer ESL -järjestelmä on nopea ja viiveetön. Se vastaa nykyaikaisen myymälän kaikkia tarpeita nyt ja tulevaisuudessa. Kaupan kassajärjestelmään integroidussa järjestelmässä ESL-hintanäyttö paritetaan tuotteeseen. Hintamuutoksia voi tehdä ajastettuna tai muuttaa milloin tahansa.

Miksi digitaaliset hintanäytöt?

Kaupassa voi olla useita aikaa vieviä hinnoitteluprosesseja, joissa viivästymiset vaikuttavat asiakkaan ostokokemukseen, myymälän kannattavuuteen sekä myyntiin. Väärä hinta hintalapussa voi tulla kalliiksi myymälälle.

Hintavirheitä esiintyy usein myymälöissä, joissa on paperiset hintalaput – tyypillisesti 5–10 %:ssa tuotteista on jatkuvasti väärä hinta. Tuhansien tai jopa kymmenien tuhansien paperisten hintalappujen päivittäminen on raskasta ja se vie aikaa.

Hyllyjen välistä asiakaspalveluun

Pricer ESL -hintanäyttöjen ansiosta henkilökunta saadaan hyllyjen välistä asiakkaan näkyville tekemään tärkeintä työtään – asiakaspalvelua. Tämä lisää myyntiä ja lisäksi työntekijöiltä vapautuu kallisarvoista ja tärkeää työaikaa kriittisten tuotteiden varastointiin ja hyllyttämiseen.

Koska hintamuutokset tapahtuvat usein epäsäännöllisissä erissä ja suurissa määrissä, myös henkilöstön suunnittelu näihin ajankohtiin voi olla vaikeaa. Ilman digitaalista ja automaattista järjestelmää myymälät saattavat joutua kutsumaan ylimääräistä työvoimaa, jotta työ saadaan tehtyä ajoissa.

Ruokakauppoihin, rautakauppoihin, apteekkeihin

Pricerilla on vahva ja luotettava asema markkinoilla sekä jatkuva tuotetuki, jolla varmistetaan järjestelmän kehittäminen myös tulevaisuudessa. Digitaalinen hintanäyttöjärjestelmä taipuu mille tahansa alalle. Esimerkiksi apteekit, rautakaupat ja päivittäistavarakaupat ovat erinomainen kohde, kun on paljon tuotteita, hyllyjä ja eri hintoja sekä työntekijöillä muutenkin vilskettä ja hulinaa myymälässä.

Pricer ESL -hintanäyttöjärjestelmän ansiosta esimerkiksi jälleenmyyjä voi reagoida ostohintojen pieniin muutoksiin ja varmistaa, että myymälä ei menetä voittoa toimittajan nostettua hintoja.

Kampanjoista enemmän irti

Pricer ESL -hinnannäyttöjärjestelmän ansiosta paperisten hintaetikettien tulostaminen ja lätkiminen ympäri myymälää jää historian hämäriin. Kassalla ei ole enää eri hintoja kuin hyllynreunuksella, eivätkä vaihtuvat kampanjat ja tarjoukset nosta samalla tavalla henkilökunnan työmäärää ja stressitasoja.

Päinvastoin: kun kampanjat ja tarjoukset houkuttelevat kansaa väenpaljoudeksi asti, työntekijät ehtivät palvella ja tuottaa positiivisia asiakaskokemuksia aivan eri tavalla kuin aiemmin. Jos tuotteella on useita varastopaikkoja, ei tarvitse muistaa ja rampata viemään tarjousta molempiin paikkoihin. Näin tarjoukset eivät jää keltään näkemättä ja tuote ostamatta sen takia, eivätkä eri hinnat pääse aiheuttamaan muutoin ihmetystä.

Tarjoustuotteet voidaan merkitä esimerkiksi hintanäytöissä vilkkuvan led-valon ja poikkeavan tarjousnäkymän avulla.

Valtava apu keräilyyn ja hyllytykseen

Pricer ESL -hintanäyttöjärjestelmä käyttää optista tiedonsiirtoteknologiaa ainoana valmistajana. Se ohjaa digitaalisia hintanäyttöjä täysin häiriövapaasti. Kerran asennettu järjestelmä toimii aina. Myös näyttökohtaisen pariston kesto on merkittävästi pidempi kuin wifi-pohjaisissa järjestelmissä.

Kolmiomittaukseen perustuvan paikannuksen avulla tuotteen hyllypaikka ja sijainti hyllyssä on tiedossa silloinkin, kun tuote vaihtaa paikkaa toiselle puolelle myymälätilaa. Henkilökunnan käytössä on näyttökohtainen led, joka vilkkuu keräilyn ja hyllytyksen nopeuttamiseksi sekä varmistaa oikean tuotteen hyllypaikan. Esimerkiksi toisiaan muistuttavat pakkaukset saadaan näin sijoitettua helposti oikeille paikoilleen.

Pricer ESL -hintanäyttöjärjestelmässä on mahdollista hyödyntää tuotepaikannusta. Sen avulla asiakas voi etsiä tuotetta omatoimisesti vaikkapa omalla älypuhelimella, mikäli myymälän tuotehaku näyttää puhelimessa tuotteen sijainnin ja hyllypaikan.

Brand ID Hamari Group Oy toimii Suomessa Pricer-partnerina, joka vastaa järjestelmän jakelusta, tukipalveluista ja asennuksista. Brand ID:n tekninen tuki palvelee järjestelmää ja sen toimintaa koskevissa kysymyksissä ja tarjoaa ratkaisuja sekä apua nopeasti reagoiden.

Pricer ESL -hintanäyttöjärjestelmä

 • Hinnat kerralla ajan tasalle
 • Lisää myymälän myyntiä ja parantaa asiakaskokemusta
 • Helpottaa henkilökunnan työtä ja modernisoi imagoa
 • Optisen tiedonsiirron ansiosta markkinoiden pisin paristonkesto
 • Tuotepaikannus ja hyllytysavun käyttö lyhentävät hankinnan takaisinmaksuaikaa

NÄIN PROJEKTI KANSSAMME ETENEE

1

ASIAKKAAN TARVEKARTOITUS

Kartoitamme digitarpeesi ja toiveesi tarvekartoituksella. Tutustumme kohteeseen, toivottuun digiratkaisuun ja selvitämme yhdessä IT-asiantuntijoidenne kanssa integraation taustajärjestelmäänne. Näin voimme parhaiten auttaa digitalisoimaan myymälän tarpeita ja toimintoja.

2

RATKAISUEHDOTUS JA TARJOUS

Laskemme tarjouksen tarvekartoituksen perusteella ja tarjoamme juuri teille räätälöidyn digiratkaisun. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen siirrymme integraation toteutusvaiheeseen.

3

KOHDEKARTOITUS

Mittaamme asennettavat kohteet, kartoitamme yksilöllisten tilojen tarpeet ja vaatimukset ja suunnittelemme toteutukset toimipaikkakohtaisesti. Autamme suunnittelemaan ESL-hintanäyttöjen sisällön, suosittelemme sopivat kiinnitystarvikkeet ja hyllynreunalistat eri hyllytyypeille kestävän ja näyttävän lopputuloksen aikaansaamiseksi.

4

TOTEUTUS JA KOULUTUS

Ammattitaitoinen asennustiimimme asentaa järjestelmän kohteisiin missä päin Suomea tahansa. Ennen ESL-järjestelmän käyttöönottoa, koulutamme myymälähenkilökunnan käyttämään eri toimintoja tehokkaasti.

5

KÄYTTÖÖNOTTOTARKASTUS JA JATKOKEHITYS

Projektin onnistumisen ja laadun varmistamiseksi teemme käyttöönottotarkastuksen kaikkiin asentamiimme kohteisiin ja dokumentoimme eri asennusvaiheet. Selvitämme jatkokehitys tarpeet jotta saatte kaiken hyödyn irti ESL-järjestelmästä.

  LÄHETÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

  Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen.

  Lisätietoja löydät Brand ID:n tietosuojaselosteesta »