Myyntitelineet

Ratkaisut tuotteiden erottuvaan esillepanoon pahvista, muovista, puusta ja metallista.

vauhtia myyntiin telineratkaisuilla

Valmistamme näyttävät myyntitelineet tuotteiden erottuvaan esillepanoon.

Kestävä mutta kevytrakenteinen aaltopahvi tarjoaa monia mahdollisuuksia telineratkaisuihin. Ympäristöystävällinen ja kevyt pahvi on erinomainen valinta lyhytkestoisiin kampanjatarpeisiin. Pitkäikäisempien telineiden toteutukseen tarjoamme myös puu-, metalli ja muovirakenteita 

Aaltopahviset lattiatelineet
Close

Aaltopahviset lattiatelineet

Suunnittelemme ja valmistamme aaltopahviset lattiatelineet esillepanotarpeisiisi. Toteutamme erikoismitoitetut ratkaisut logistiset vaatimukset huomioon ottaen ja tarjoamme ideointiapua kekseliäiden ja toiminnallisten telineiden valmistamiseksi.

Aaltopahviset lavaratkaisut
Close

Aaltopahviset lavaratkaisut

Lavalle sijoitetut myyntierät on helppo siirtää ja sijoitella myymälässä. 

Puemme kaiken kokoiset lavat edustavaan asuun, ja autamme tuotetta erottumaan edukseen.

Euro- puoli- ja varttilavatelineiden lisäksi valmistamme myös lavanauhat ja lavakulmat.

 

Aaltopahviset pöytätelineet
Close

Aaltopahviset pöytä- ja hyllytelineet

Pienetkin myyntierät ansaitsevat arvoisensa telineratkaisun.

Näppärät ja näyttävät pöytätelineet ja hyllytelineet ovat helppo, kevyt ja ekologinen vaihtoehto pienten tuotteiden esillepanoon esimerkiksi kassojen yhteydessä.

Kaatoaltaat
Close

Kaatoaltaat

Tarjoamme monipuoliset kaatoallasratkaisut vaihtuviin esillepanotarpeisiin.

Kevyet ja helposti siirrettävät aaltopahviset kaatoaltaat ovat näppärä ja ekologinen ratkaisu vaihtuviin tarpeisiin.

Metalliset, muoviset ja puiset ratkaisut ovat oikea valinta pitkäkestoisempiin esillepanoihin. 

Metalliset, puiset ja muoviset telineet
Close

Lattiatelineet

Metallista, puusta ja muovista valmistetut myyntitelineet ovat kestävä ja pitkäikäinen ratkaisu tuotteiden esillepanoon. Teline jaksaa kannatella raskaatkin tuotteet ja on ryhdikäs ja tukeva vaihtoehto vaativampiin esillepanotarpeisiin.

Olemme erikoistuneet myös eri materiaalien yhdistämiseen, ja voimme valmistaa esimerkiksi rungon pitkäikäisistä materiaaleista vaihdettavilla pahvisilla kampanjailmeillä lisäten täten telineen käyttöikää ja muokattavuutta.

Myymälämateriaalit
Close

Myymälämateriaalit

Kun haluat tuotteellesi tai kampanjallesi näkyvyyttä,laajan valikoiman myymälämateriaalimme lattiatarroista hyllynpäätyihin auttavat tuotteesi esiin tuomisessa.

Myymälämateriaalivalikoimaamme kuuluvat esimerkiksi pop upit ja hälyportit, lavanauhat, lavakulmat, lattiatarrat, hyllypuhujat, viirinauhat. 

1

Kartoitus

Kartoitamme tarpeesi ja toiveesi aloitustapaamisessa. Tutustumme tuotteiden asettamiin erikoisvaatimuksiin ja pohdimme yhdessä kanssasi, miten tuotteesi erottuu edukseen telineessä.

2

Ideointi ja suunnittelu

Ehdotamme parhaat materiaalit, kestävimmät rakenteet ja kekseliäimmät ratkaisut. Autamme pohtimaan erottuvat ja toiminnalliset ratkaisut tuotteen vaatimukset huomioon ottaen.

3

Rakennesuunnittelu ja mallikappaleet

Teemme rakennepiirustukset telineelle, mallinnamme telineen 3D:nä ja tarvittaessa valmistamme prototyypin toimivuuden varmistamiseksi.

4

Tarjous

Laskemme tarjouksen tehtyjen suunnitelmien perusteella. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen siirrymme projektin toteutusvaiheeseen. 

5

Toimitus

Toimitamme telineet toiveesi mukaan, niin halutessasi myös valmiiksi koottuna. Tarjoamme tarvittaessa myös räjäytys- ja lavauskuvat sekä kokoamisohjeet niin myymälään kuin varastoonkin.

rakenneSUUNNITTelu

Rakennesuunnittelumme suunnittelee toimivat ja kestävät rakenteet ja ottaa huomioon esimerkiksi erityiset kantavuustarpeet ja erikoismitoitukset kekseliästä visuaalisuutta unohtamatta.  Tarjoamme myös lavauskuvat ja selkeän kokoamisohjeet. Otamme suunnittelussa huomioon tuotteiden kuljetukseen liittyvät erikoistarpeet

 

 

3D-mallinnus

3D-mallinnuksen ansiosta ideoita voidaan testata kuvaruudulla ennen kuin ensimmäistäkään tuotetta on valmistettu. Muutokset ja korjaukset tuotteen rakenteeseen voidaan tehdä heti suunnitteluvaiheessa. Tämä vähentää kustannuksia ja nopeuttaa valmistusprosessia.

 

 

konseptointI

Kartoitamme tarpeesi ja toiveesi ja tarjoamme asiantuntemuksemme avuksesi yksittäisten teline- ja kalusteratkaisujen suunnittelusta kokonaisten kampanjoiden, myyntiosastojen ja jopa ketjukonseptien suunnitteluun ja toteutukseen.

 

TUOTEKEHITYS JA OPTIMOINTI

Tarjoamme optimaalisen ratkaisun tuotteiden ja nimikkeiden määrään sekä raaka-ainevalintoihin. Autamme tuoteportfoliosi läpi käynnissä ja päällekkäisten tuotteiden tunnistamisessa nimikkeiden määrän vähentämiseksi ja ulkoasun yhtenäistämiseksi.

 

 

varastointi ja logistiikka

Kun käytössäsi on rajallisesti tilaa tai haluat selvitä mahdollisimman voimme tarjota sinulle varastointi-,logistiikka sekä jälleenlähetys- ja kuljetuspalveluitamme. 

 

 

pakkaus- ja kokoamispalvelu

Tarjoamme kokonaisvaltaista pakkaus- ja kokoamispalvelua. Voit tilata myyntitelineillesi myös kokoamispalvelun, jolloin saat tuotteesi avaimet käteen-periaatteella tilauksesta asennukseen.

 

 

Sinua palvelevat

Seija Fabritius

Myyntipäällikkö
+358 40 8396906
seija.fabritius(at)brandid.fi

Justiina Lehmunen

Myyntipalvelu
+358 400 757 616
justiina.lehmunen(at)brandid.fi

Marko Laitinen

Myyntipäällikkö
+358 400 502 207
marko.laitinen(at)brandid.fi

Maria Veijanen

Myyntipalvelu
+358 40 674 2105
maria.veijanen(at)brandid.fi

Seija Hiltunen

Myyntipäällikkö
+358 400 267 150
seija.hiltunen(at)brandid.fi

Miska Paavola

Myyntipalvelu
+358 40 592 2137
miska.paavola(at)brandid.fi

Topi Aalto

Myyntipäällikkö
+358 44 4932 387

topi.aalto@brandid.fi

Anne Lindell

Myyntipalvelu
 +358 40 668 3191
anne.lindell(at)brandid.fi

Myyntitelineitä ja pakkauksia elintarviketeollisuuden tarpeisiin

Conaxess trade luottaa Brand ID:n esillepano- ja pakkausosaamiseen

Lue lisää