HYVÄÄ KASVUA TEKEVÄ BRAND ID GROUP VAHVISTAA HALLITUSTAAN

9.02.2022

Porilainen Brand ID Group* on kasvanut vahvasti viimeisten kuuden vuoden aikana ja kolminkertaistanut liikevaihtonsa. Kyseessä on menestyvä neljän yrityksen konserni, joka on erikoistunut mm. teollisuuden merkintätuotteisiin, pakkauksiin sekä myymälä- ja yritysilmeiden toteutuksiin. BRAND ID:n asiakkaita ovat kotimaiset ja kansainväliset brändit, teollisuuden yritykset sekä kaikki merkittävät kotimaiset kaupan alan ketjut ja toimijat. Brand ID Group:in liikevaihto on tällä hetkellä n. 30 m€ ja henkilöstömäärä n. 160.

Yrityksen omistajien strategiana on hallittu, mutta samalla menestystä pelkäämättömän kunnianhimoinen kasvu. Tämän kasvustrategian toteuttaminen edellyttää huippuluokan henkilöstön ja heidän ammattitaitoisen panoksensa lisäksi osaavaa, rohkeaa ja innostuneesti työskentelevää hallitusta. Hallituksen tehtävänä on erityisesti keskittyä yrityksen strategisiin- ja tulevaisuuden kasvua nostaviin asioihin.

BRAND ID GROUP:IN UUSIKSI HALLITUKSEN JÄSENIKSI ON NIMITETTY 08.02. ALKAEN CHRISTINA “PIA” HARMIA JA PAULI AALTO-SETÄLÄ

Christina “Pia” Harmia:lla on yli 14 vuoden kokemus liiketoiminnan konsultoinnista Marketing Clinicillä, joka on erikoistunut kasvustrategian, brändikokemuksen, kaupallisten kyvykkyyksien sekä digitaalisen asiakashankinnan ja -pidon kehittämiseen eri toimialojen johtavissa yrityksissä. Pia vastaa Marketing Clinicillä kaupallisista toiminnoista, toimii seniorikonsulttina sekä johtoryhmän jäsenenä. Ennen Marketing Cliniciä Pia on työskennellyt myynnin, markkinoinnin ja yleisjohdon tehtävissä mm. Pauligilla, Santa Marialla, E.Ahlström Oy:ssä.

Hallitustyöskentelykokemusta Pialla on vuodesta 1994 alkaen ja nykyään hän on Brand ID Oy:n hallituksen lisäksi Berner Oy:n, Remeo Oy:n sekä Marketing Clinic Norway:n hallituksen jäsen. Kasvu ja kaupallinen kehittäminen, ihmisten auttaminen, ongelman ratkaisu ja älylliset haasteet ovat erityisen lähellä Pian sydäntä.

Pauli

Satakunnasta kotoisin oleva Pauli Aalto-Setälä on kokenut median ja viestinnän huippuammattilainen. Hän aloitti uransa journalistina, on ollut kolmesti päätoimittajana ja johtanut media- ja markkinointiyhtiöitä Suomessa ja maailmalla 25 vuotta. Oppeja on kerätty johtajana Nelosella, Kotimaa-konsernissa, Allerissa, Dentsussa, Iltalehdessä ja MTV:llä. Pauli on kirjoittanut johtamisesta, disruptiosta ja digitalisaatiosta neljä tietokirjaa ja opettaa Turun Kauppakorkeassa johtamista työelämäprofessorina.

Lisätietoja antavat:

JUHA HELJAKKA

Toimitusjohtaja

+358 50 070 0105
juha.heljakka@brandid.fi

Olli Kivelä

Hallituksen puheenjohtaja

+358 44 312 3045

olli.kivela@brandid.fi

* Brand ID Group koostuu neljästä yrityksestä: Brand ID Oy (Teollisuusmerkinnät), Brand ID Display & Packaging Oy (Myyntitelineet ja pakkaukset), Brand ID Fenix Sign Oy (Myymälä- ja yritysilmeet) ja Brand ID Hamari Group Oy (Digitaaliset myymäläratkaisut)