Yritys

brändi näkymään

Kun yrityksesi haluaa uudistua, päivittyä tai olla edelläkävijä. Brand ID on omistautunut tekemään asiakkaan tuotteesta ja brändistä erottuvimman ja näyttävimmän. Innovatiivisilla visuaalisilla ratkaisumalleilla, tuotteilla ja tekniikoilla. Missä ja milloin tahansa. Ylivoimainen palvelu ja tekninen osaaminen tarjoavat näkyvyyttä, joka jää mieleen ja palvelee parhaiten asiakkaan liiketoiminnan tavoitteita.

Merkintätuotteet Brändikonseptit ja -ilmeet Brändinhallinta


Brand ID kansainvälisessä Glimma-verkostossa

Brand ID on mukana globaalissa Glimma-verkostossa. Glimman (Global Image Management) avulla kansainvälisesti toimivat yritykset saavat maailmanlaajuista brändipalvelua. Voit esimerkiksi brändätä yrityksen autot, myymälät tai toimipisteet – Brand ID hoitaa kaiken Suomesta käsin yhdeltä luukulta.

Kansainvälinen moniammatillinen tiimi kokoaa yhteen brändistrategian, suunnittelun kehittämisen, materiaalivalintojen, tuotannon ja asennuksen asiantuntijoita. Maailman suurimpiin verkostoihin kuuluvalla Glimmalla on 400 kumppania maailmanlaajuisesti. Täydellinen avaimet käteen -ratkaisu tuottaa brändiratkaisuja, jotka toimivat kaikilla markkinoilla.

www.glimma.com
 

Euroopan laajuista toimintaa

Ainutlaatuinen teknologia ja erinomainen asiakaskokemus ovat tehneet yrityksestä Euroopan laajuisen asiantuntijan tuotemerkinnöissä, painatuksissa ja ratkaisuissa, joilla parannetaan asiakkaiden brändien näkyvyyttä sekä tuotteiden ulkonäköä. Brand ID pitää huolen, että brändiratkaisut ovat asiakasyrityksen strategian mukaisia.

merkintätuotteet ja brändi-ilmeet

Brand ID on kasvava perheyritys, joka suunnittelee ja toteuttaa painettuja, asiakkaan tarpeet huomioivia teollisuusmerkintöjä ja tunnistettavia brändi-ilmeitä – yksilöllisenä palveluna. Kartoitamme asiakkaan tarpeet ja haasteet – ja tarjoamme niihin pysyvän ratkaisun. Välitämme brändin ilosanomaa – Olemme Brand Ambassador. Brand ID -ratkaisut antavat arvon asiakkaan tuotteelle ja tuovat lisäarvoa asiakkaan liiketoimintaan.

Lautapeleistä brändi-ilmeiden huipulle

brandid-ympyra1.png

1967

Nelostuote perustetaan ja Kimble-lautapeli syntyy

brandid-ympyra2.png

1969

Silkkipainaminen alkaa

brandid-ympyra1.png

1972

Ensimmäiset painotuotteet pitkäikäiseen ulkokäyttöön

brandid-ympyra2.png

1980

Offset-painaminen ja muut uudet painoteknologiat otetaan käyttöön

brandid-ympyra1.png

1991

Yritys muuttaa Poriin

brandid-ympyra2.png

2007

Nelostuotteen silkkipainoyksikkö muuttaa nimensä Brand ID Oy:ksi

brandid-ympyra1.png

2013

Uudet yli 5000 m2:n tuotantotilat

brandid-ympyra2.png

2015

Suuren tuotantokapasiteetin digipainokoneet otetaan käyttöön

brandid-ympyra1.png

2018

Brand ID laajentuu Helsinkiin ja aloittaa veneiden kansimateriaalien valmistamisen