Anna tilaa BRÄNDISI ylivoimalle

Kilpailijoista erottuminen tekee menestyjän – näyttävät yritykset huomataan. Nouse kilpailukentän valtiaaksi innovatiivisilla visuaalisilla ratkaisuilla, tuotteilla ja tekniikoilla.

Laadukkaat teollisuuden merkintätuotteet sekä liikepaikkojen brändikonseptit ja -ilmeet tarjoavat pysyvän etulyöntiaseman. Missä ja milloin tahansa.

Erotu ja onnistu

Brand ID tarjoaa merkintätuotteita teollisuuteen sekä brändikonsepteja ja -ilmeitä liikepaikkoihin. Jatkuva testaus ja tuotekehitys takaavat oikeat brändi-ilmeen ratkaisut oikeaan paikkaan. Brändinhallinta-palvelu rakentaa yrityskuvaa ja tarjoaa kestävää imagohuoltoa.

Tutustu merkintätuotteisiin

Tutustu brändikonsepteihin ja -ilmeisiin

Tutustu brändinhallintaan

Diplomaattinen neuvonantaja Syntynyt lähtemäänKiriherkkä Midas Asiakkaan edunvalvoja

Brand AmbassadorTM on Brand ID:n erikoisasiantuntija, joka kartoittaa asiakkaan tarpeet ja haasteet – ja tarjoaa niihin ratkaisun. Kutsu Brand Ambassador paikalle, niin asiat lutviutuvat!

Ota yhteyttä!

Brand ID osana trukkien tuotekehitystä

Brand ID:n ja Roclan yhteistyö sai alkunsa vuonna 2002 muutamalla pienemmällä perustarraerällä. Seuraavana vuonna valmistettiin jo koko tarrarepertuaari. Brand ID oli alusta asti mukana uusissa tuotekehitysprojekteissa ja vakuutti Roclan nopeasti ammattitaidollaan.

Lue lisää

Design-teippauksia pohjoisiin ääriolosuhteisiin

Brand ID:n ja BRP:n yhteistyö alkoi jo 2000-luvun alussa. BRP:n tuoteteippaukset tulivat Pohjois-Amerikasta, ja yritys halusi niiden valmistuksen lähemmäksi Suomen tehdasta. Ensikokeilun jälkeen tuoteteippien vaatimukset muuttuivat: haluttiin näyttävämpää designia ja monikerroksisuutta.

Lue lisää

Ajankohtaista

asiakaskertomus
Brand ID toteutti Allegro-junien uuden ilmeen
31.1.2019 klo 16.01
Vuodesta 2010 Helsingin ja Pietarin väliä liikennöineet Allegro-junat tuovat idän ja lännen vain kolmen ja puolen tunnin junamatkan päähän toisistaan.…
Lue lisää