conaxess trade

Displays och förpackningar till matindustrins behov

Conaxess Trade förlitar sig på Brand ID: s presentation och förpackningskompetens.

särskiljbar presentation

Conaxess Trade är ett varumärkesföretag som representerar de mest kända livsmedelsvarumärkena på marknaden. Företagets uppgift är att hjälpa sina kunder att sticka ut och öka sin försäljning. Som partner för att tillgodose kundernas behov har Conaxess Trade valt Brand ID för att tillhandahålla varumärkesspecifika display- och förpackningslösningar för alla behov.

kompetent och innovativ service

I displaylösningar måste försäljningssdidplays design och utseende uppfylla produktens krav. Ibland kan t ex hållbarhetskraven vara mycket utmanande för tunga produkter.

– Brand ID Display & Packaging kan pappmaterial och vet vilket slags papp som krävs för ett visst ändamål. De kommer med idéer, deras experter är lätta att få tag på och de svarar på frågor och anbudsbegäran. Ibland måsteman få en produkt inom ett par veckor. Svaren och lösningarna blir inte liggande på arbetsbordet, säger Mikaela Melander, Marketing coordinator på Conaxess Trade.

Tusentals kampanjprodukter per år

Brand ID designar och tillverkar tusentals displayer per år för Conaxess Trade, såväl som trycksaker, broschyrer, klistermärken och annat reklammaterial i butiken.

– Överlag har alla våra
gemensamma projekt gått bra. De
har räddat oss ur knipan många
gånger. Jag upplever att vi drar åt
samma håll, konstaterar Mikaela Melander

Conaxess trade
 • Stark distributör i Skandinavien,
  Österrike och Schweiz
 • Distributionsnät i sex länder
 • I Finland är Oy Conaxess Trade
  Finland Ab representant för
  tiotals varumärken, däribland
  Barilla, Risella, Twinings, Mentos
  och Duracell
 •  Brand ID Display & Packaging designar och tillverkar åt Conaxess Trade Finland ett stort antal säljställ i wellpapp varje år samt trycksaker, broschyrer, dekaler och annat reklammaterial för butiker