Störtställ
Close

Störtställ

Vi har mångsidiga störtställ för olika exponeringsbehov.

Ställen av wellpapp, som är lätta och smidiga att flytta, är en smart och ekologisk lösning.

Störtställ av metall, plast och trä är det rätta valet för mer långvarig exponering. 

BRP Finland

SKAPAR VARUMÄRKESPROFIL FÖR SNÖSKOTRAR

Brand ID:s högkvalitativa design-foliering håller även i de extrema nordiska förhållandena.

KVALITET OCH KREATIVITET

Ända sedan J-A Bombardier grundade sitt företag år 1937 har BRP betytt kvalitet och kreativitet. Grundarens pionjäranda är ett arv som BRP har tagit till sig och i och med det kunnat ständigt växa och bryta gränser.

I dag garanterar cirka 10 000 människor runt om i världen att företagsgrundarens pionjäranda lever kvar även i BRP-snöskotrar och fyrhjulingar.

DESIGN SOM STICKER UT

Samarbete mellan Brand ID och BRP började redan i början av 2000-talet. BRPs folieringslösningar kom från Nordamerika, men företaget ville att produktionen skulle ske närmare  fabriken i norra Finland. Efter de första försöken ändrades folieringskraven: man ville ha mer imponerande design och flera skikt.

Brand ID investerade i egen produktion och kunde leverera mer högkvalitativa produkter för BRP. Efter det flyttades hela produktionen till Finland. 

Brand ID:s flexibilitet, reaktionstid och stabil kvalitet syns i foliering vilket har en direkt påverkan på konkurrensförmågan. Förtroendet grundar sig på öppna samtal vilket är en förutsättning för smidigt samarbete, säger BRP:s produktions- och materialchef Perttu Pörhölä.

Brand ID levererar högkvalitativa produkter som uppfyller alla krav och levererar rätt antal och i rätt tid. Under årens lopp har produkterna ändrats och nu står design i fokus. Det gör att produkterna sticker ut.

KRÄVANDE PRODUKTER

Modern designfoliering hjälper till att bygga BRP:s och dess produkters varumärkesprofil. Produkter för krävande förhållanden utsätts för riktiga utmaningar. 
Till exempel ska man ta hänsyn till påverkan av snöskoterhuvans material på hållbarheten på folieringen, tålighet mot UV-strålning och påverkan av reflexioner särskilt på våren. Foliering ska sitta kvar även vid ungskogsgallring när grenar som transporteras slår mot snöskoterns sida.

BRP FINLAND OY
  • Europas enda snöskoterfabrik som ägs av kanadensiska BRP Inc.-konsernen sysselsätter cirka 350 personer. 
  • Omsättning 334 Mn euro (2017) 
  • Varumärken: Lynx- och Ski-Doo-snöskotrar, Can-Am-fyrhjulingar och tvåsitsiga fyrhjulingar, Sea-Doo-vattenskotrar, Can-Am-Spyders och Evinrude-utombordare
  • Marknadsledare i snöskotrar