Hamari Group Oy blir en del av Brand ID Group

17.9.2021 9.18

Hamari Group Oy stärker sin ställning inom digitaliseringen i handelsbranschen. Företaget har vuxit i snabb takt genom åren, och nu fortsätter vi att växa tack vare vår nya delägare Brand ID Fenix Sign Oy. Vår verksamhet fortsätter som en del av Brand ID Group under det nya företagsnamnet Brand ID Hamari Group Oy. 

Digitaliseringen i affärer och butiker breder ut sig snabbt, och vi behöver möta den ökande efterfrågan och kunna hantera de stora digitaliseringsprojekten. Hamari Group Oy:s produktsortiment innefattar bland annat Pricer ESL-system och Whywaste-system för hantering av matsvinnet. Vi kommer att kunna tillhandahålla ännu bättre service framöver med hjälp av en större, rikstäckande organisation. Vi utvecklar vår verksamhet kontinuerligt, och vi är den bästa partnern avseende digitala butikslösningar.

En ny delägare innebär att vår fältorganisation växer och våra tjänster förbättras, och branschens bästa lösningar garanterar en ännu starkare etablering i utvecklingen av kundernas digitala butiksmiljöer.

Både Ville-Pekka Hamari och Jani Hamari fortsätter som företagsägare, och Jani Hamari som verkställande direktör. Brand ID Group omsätter omkring 30 miljoner euro och har 150 anställda.

Efter förvärvet består Brand ID Group av fyra företag: 

  • Brand ID Oy
  • Brand ID Display & Packaging Oy
  • Brand ID Fenix Sign Oy
  • Brand ID Hamari Group Oy

Med vänliga hälsningar,

Jani Hamari
verkställande direktör
Hamari Group Oy

Harri Rusanen
verkställande direktör
Brand ID Fenix Sign Oy