Brand ID Marine Brand ID Marine

Syntetiska däckmaterial för båtar, halkhinder, dekal- och tejpningslösningar som möter båtindustrins behov.

Däckmaterial för båtar

Syntetiska däckmaterial för båtar är en elegant och hållbar lösning som däckyta. Den underhållsfria beläggningen är lätt att rengöra och fullständigt vattentät. Den är också trygg att använda, den blir inte hal som våt och dess yta hålls sval även i heta förhållanden.

Däckmaterialet kan skäras i vilka mått som helst och ytmönstret kan tas fram enligt kundens önskemål. Materialet är enkelt och snabbt att montera tack vare den färdiga limytan.

Sidotejpningar

Med hjälp av sidotejpningarna skapas ett effektfullt utseende. Fantasin känner inga gränser när det gäller färger och design. Ett effektfullt utseende skapas avsevärt mycket snabbare med hjälp av tejpningar än med målning.

Våra dekallösningar som klarar av hårt slitage och extrema väderförhållanden skyddar båtens sidor mot slitage och bidrar till att båtens värde bevaras. 

Dekaler med logotyper

Med hjälp av dekaler med logotyper märks produkterna ut tydligt och effektfullt.

För att säkra det bästa och hållbaraste slutresultatet väljs produktionssättet och materialet alltid med beaktande av användningsföremålet och ytmaterialet.

Typdekaler och typskyltar

Vi tillverkar även typdekaler och typskyltar för båtar. I vårt utbud ingår både tejp-, plast- och aluminiumlösningar. Materialet väljs alltid enligt användningsföremålet för att nå en hållbar lösning även för de mest utmanande förhållandena. 

3D-märkning

Effektfulla 3D-märken är ett sätt att framhäva och märka båtar. En 3D-lösning med reliefmönster som skiljer sig från ytan kan tillverkas till exempel som förkromad eller som linsad.

Domedekaler

Tredimensionella domedekaler är en hållbar lösning när det gäller att märka båtar. Domen gör dekalen lufttät och väderresistent. Domedekaler håller även trycktvätt och olika lösnings- och desinfieringsmedel.

Paneler

Paneler för mätinstrument är en säker och hållbar lösning för fuktiga förhållanden. Eleganta paneler av plast eller metall skyddar mätinstrumenten mot fukt utan att kompromissa på utseendet.

Instruktions- och varningsdekaler

Instruktions- och varningsdekaler vägleder för trygg användning av båten. Dekalerna som utföres i samarbete med kunden tillverkas med digitalt eller screentryck enligt användningsföremålet och ytmaterialet.

Halkskydd

Våra trygga halkskydd med limfäste klarar också av fuktiga förhållanden. Halkskydden kan skäras ut i vilka mått och former som helst enligt användningsföremålets behov.

Kimmo Hautamäki

Key Account Manager
+358 50 381 6277
kimmo.hautamaki(at)brandid.fi
 

Marko Silmu

Key Account Manager
+358 400 721 396
marko.silmu(at)brandid.fi
 

Janne Väkiparta

Sales manager
+358 50 5659 493
janne.vakiparta(at)brandid.fi