Pysyvää kilpailuetua

Brand ID tarjoaa teollisuuden merkintätuotteita Euroopan laajuisesti. Oma tuotekehitys ja pitkä kokemus takaavat laadukkaat painetut brändi-ilmeen ratkaisut.

Teollisuusmerkinnät brändiä luomassa

Tuotteiden kestävyys varmistetaan jatkuvalla testauksella ja tuotteiden kehittämisellä kansainvälisten standardien vaatimusten mukaisiksi.

Merkintätuotteet rakennetaan aina asiakkaan tarpeiden sekä käyttökohteen ja tuotteen ominaisuuksien mukaan. Teollisuuden merkintätuotteita ovat mm. logo-, brändi-, laite-, varoitus- ja ohjetarrat.

Päästä viestisi esiin

Brand ID -asiakkaana saat:

Huippulaatua

Nopeasti reagoivaa ja yksilöllistä asiakaspalvelua

Kattavat tuotetakuut

Täsmälliset toimitukset

Innovatiivisen kumppanin, jolla on kyky luoda uutta

 

Veneiden kansimateriaalit muotoilun vapaudella

Brand ID valmistaa myös veneiden kansimateriaaleja, joiden vahvuuksia ovat keveys, helppo asennus, rajattomat muotoilumahdollisuudet ja suunnittelun vapaus.

Kansimateriaaliin voidaan suoraan muotoilla haastaviakin ratkaisuja, kuten yrityslogoja halutuilla väreillä, yksilöllistä kuvapintaa tai monimutkaisia kuvioita. Valmistuksessa voidaan hyödyntää venevalmistajan CAD-tietoja tai käsintehtyä pintakuosia.

Takuu merkintätuotteille

5 Vuoden takuu

Kaikki ulkokäyttöön valmistetut Brand ID -tuotteet täyttävät minimissään 5 vuoden ulkokestävyyden, jonka aikana värit ja materiaalit pysyvät muuttumattomina.

10 Vuoden takuu

Kymmenen vuoden takuu ja kestävyys varsinkin ulkokäytössä tarvitsee aina erityisen suojapinnoituksen tuotteessa.

7 Vuoden takuu

Seitsemän vuoden takuu kattaa mm. monien ajoneuvoteollisuuden standardien ja valmistajien vaatimukset. Tuotteen kestävyys ja ominaisuudet ovat erinomaiset – ja tuotantokustannukset maltilliset.

12 Vuoden takuu

Kun halutaan parasta ja kestävintä merkintätuotetta, valmistetaan tuote parhaita erikoisraaka-aineita ja -menetelmiä käyttäen. Tällöin tuotteelle voidaan antaa jopa 12 vuoden takuu ulkokäyttöön.

Brand ID -takuussa on huomioitu
  • Auringonvalosta aiheutuva UV-säteily ja sen värejä haalistava vaikutus
  • Kemiallinen kesto, kuten moottoriöljy, pesuaineet ja muut kemikaalit
  • Sään aiheuttaman kosteuden ja lämpötilan vaihtelut
  • Pesumenetelmistä aiheutuvat rasitukset, kuten painepesu
  • Ilman epäpuhtauksien ja saasteiden vaikutukset
  • Mekaaninen kesto

Logo- ja bränditarrat

Laitetarrat ja -kilvet

Etulevyt ja pintakalvot

Varoitus- ja ohjetarrat

3D-merkinnät ja IML

Liukueste- ja erikoistuotteet

Veneiden kansimateriaalit

Kalvonäppäimistöt

Brändinhallinta

Brändinhallinta luo lisäarvoa asiakkaan liiketoimintaan. Konsultatiivinen palvelu rakentaa yrityskuvaa ja tarjoaa työkalut tilastojen, aineistojen ja materiaalien ylläpitoon ja muokkaukseen.

Brand Ambassador – asiakkaan edunvalvoja

Brand AmbassadorTM on Brand ID:n erikoisasiantuntija, joka kartoittaa asiakkaan tarpeet ja haasteet – ja tarjoaa niihin ratkaisun. Kutsu Brand Ambassador paikalle, niin asiat lutviutuvat!