Pysyvää kilpailuetua

Brand ID tarjoaa teollisuuden merkintätuotteita Euroopan laajuisesti. Oma tuotekehitys ja pitkä kokemus takaavat laadukkaat ja kestävät painetut brändi-ilmeen ratkaisut.

Teollisuusmerkinnät brändiä luomassa

Teemme asiakkaidemme brändit näkyväksi merkitsemällä asiakkaidemme tuotteet tunnistettavaksi katseita ja käyttöä kestävin keinoin. Merkintätuotteet rakennetaan aina asiakkaan tarpeiden sekä käyttökohteen ja tuotteen ominaisuuksien mukaan. Teollisuuden merkintätuotteita ovat mm. logo-, brändi-, laite-, varoitus- ja ohjetarrat.

Tuotteiden kestävyys varmistetaan jatkuvalla testauksella ja tuotteiden kehittämisellä kansainvälisten standardien vaatimusten mukaisiksi.

Logo- ja bränditarrat

Laitetarrat ja -kilvet

Etulevyt ja pintakalvot

Varoitus- ja ohjetarrat

3D-merkinnät ja IML

Liukueste- ja erikoistuotteet

Veneiden kansimateriaalit

Kalvonäppäimistöt

Takuu merkintätuotteille

5 Vuoden takuu

Kaikki ulkokäyttöön valmistetut Brand ID -tuotteet täyttävät minimissään 5 vuoden ulkokestävyyden, jonka aikana värit ja materiaalit pysyvät muuttumattomina.

10 Vuoden takuu

Kymmenen vuoden takuu ja kestävyys varsinkin ulkokäytössä tarvitsee aina erityisen suojapinnoituksen tuotteessa.

7 Vuoden takuu

Seitsemän vuoden takuu kattaa mm. monien ajoneuvoteollisuuden standardien ja valmistajien vaatimukset. Tuotteen kestävyys ja ominaisuudet ovat erinomaiset – ja tuotantokustannukset maltilliset.

12 Vuoden takuu

Kun halutaan parasta ja kestävintä merkintätuotetta, valmistetaan tuote parhaita erikoisraaka-aineita ja -menetelmiä käyttäen. Tällöin tuotteelle voidaan antaa jopa 12 vuoden takuu ulkokäyttöön.

Brand ID -takuussa on huomioitu
  • Auringonvalosta aiheutuva UV-säteily ja sen värejä haalistava vaikutus
  • Kemiallinen kesto, kuten moottoriöljy, pesuaineet ja muut kemikaalit
  • Sään aiheuttaman kosteuden ja lämpötilan vaihtelut
  • Pesumenetelmistä aiheutuvat rasitukset, kuten painepesu
  • Ilman epäpuhtauksien ja saasteiden vaikutukset
  • Mekaaninen kesto

Brändinhallinta

Brändinhallinta luo lisäarvoa asiakkaan liiketoimintaan. Konsultatiivinen palvelu rakentaa yrityskuvaa ja tarjoaa työkalut tilastojen, aineistojen ja materiaalien ylläpitoon ja muokkaukseen.

Brand Ambassador – asiakkaan edunvalvoja

Brand AmbassadorTM on Brand ID:n erikoisasiantuntija, joka kartoittaa asiakkaan tarpeet ja haasteet – ja tarjoaa niihin ratkaisun. Kutsu Brand Ambassador paikalle, niin asiat lutviutuvat!