Hamari Group Osaksi Brand ID Groupia

17.09.2021

Hamari Group Oy vahvistaa asemiaan kaupanalan digimurroksessa. Yrityksenä olemme kasvaneet vauhdilla ja nyt kasvamme lisää uuden osakkaamme Brand ID Fenix Sign Oy:n ansiosta. Jatkamme toimintaa osana Brand ID Groupia, ja yhtiömme nimi muuttuu Brand ID Hamari Group Oy:ksi.

Brand Id

Digitaalisuus yleistyy nopeasti myymälöissä ja myös meidän oli vastattava kovaan kysyntään sekä isoihin digiprojekteihin. Hamari Group Oy:n tuotevalikoimaan kuuluu Pricer ESL järjestelmät sekä Whywaste ohjelmistot hävikin hallintaan. Palvelemme jatkossa entistä laadukkaammin ja isomman valtakunnallisen organisaation voimin. Kehitämme toimintaamme ja olemme paras kumppani digitaalisissa myymäläratkaisuissa.

Uuden osakkaan myötä kenttäorganisaatiomme kasvaa huomattavasti, palvelumme paranee ja alan parhaat ratkaisut takaavat meille entistä vahvemman jalansijan asiakkaidemme digitaalisen myymäläympäristön kehittämisessä.

Sekä Ville-Pekka Hamari että Jani Hamari jatkavat yhtiön omistajina ja yhtiön toimitusjohtajana jatkaa Jani Hamari. Brand ID Groupin liikevaihto on n. 30 milj.€ ja henkilöstöä 150 henkilöä.

Brand ID Group koostuu nyt tehdyn osakekaupan myötä neljästä yrityksestä:

  • Brand ID Oy
  • Brand ID Display & Packaging Oy
  • Brand ID Fenix Sign Oy
  • Brand ID Hamari Group Oy

Terveisin,

HARRI RUSANEN

Branding liiketoiminnan johtaja

+358 40 060 4676
harri.rusanen@brandid.fi