Palvelut

asiantuntemuksemme teidän palveluksessanne

Tarjoamme käyttöönne vuosien asiantuntemuksemme ja kattavat lisäpalvelumme, joiden ansiosta asiointi kanssamme on sujuvaa ja mutkatonta.

 

 

Projektinhallinta -ja seuranta

Hoidamme pienet ja suuret ilmeuudistusprojektit avaimet käteen-periaatteella suunnittelusta asennukseen. Kokonaisvaltainen projektinhallintapalvelumme vapauttaa asiakkaan resursseja ja varmistaa projektin etenemisen aikataulussa. Reaaliaikaisen projektinseurantatyökalun ansiosta asiakas voi seurata asennnusten etenemistä reaaliaikaisesti verkossa, jolloin asiakkaalla on koko ajan tieto projektin statuksesta ja ajantasaisesta etenemisestä.

Rakennesuunnittelu ja 3D-mallinnus

Rakennesuunnittelumme suunnittelee asiakkaiden toiveiden mukaan toimivat rakenteet ja testaa tuotteiden prototyypit toimivuuden varmistamiseksi. Tarjoamme display-tuotteillemme lavauskuvat ja selkeän kokoamisopastuksen.

3d-mallinnuksen asniosta muutokset ja korjaukset tuotteisiin voidaan tehdä heti suunnitteluvaiheessa ja lähettää asiakkaalle hyväksymistä varten. Tämä vähentää kustannuksia ja nopeuttaa valmistusprosessia.

Tuote- ja raaka-aineoptimointi

Tarjoamme optimaalisen ratkaisun tuotteiden ja nimikkeiden määrään sekä raaka-ainevalintoihin. Autamme tuoteportfolion läpikäynnissä ja päällekkäisten tuotteiden tunnistamisessa nimikkeiden määrän optimoimiseksi.

Varastointi ja logistiikka

Kun käytössäsi on rajallisesti tilaa tai haluat selvitä mahdollisimman helpolla, hyödynnä varastointi- ,lisäravologistiikka- , sekä jälleenlähetys- ja kuljetuspalveluitamme. 

Tarjoamme asiakkaillemme tuotteiden puskurivaraston ja pienikokoisten tuotteiden varastointia. Luotettavan logistiikan kumppaniverkostomme avulla toimitamme tuotteet oikea-aikaisesti varastostamme suoraan asiakkaan ovelle.

Tuotekehitys ja testaus

Ammattitaitoiset myyjämme ja vuosien kokemuksella ja taidolla varustettu tuotantomme auttavat olemassaolevien tuotteiden kehittämisessä sekä kokonaan uusien ratkaisujen luomisessa asiakkaan tarpeiden mukaan.

Testaamme uusien tuotteiden prototyyppejä ja niiden toimivuutta varmistuaksemme tuotteiden korkeasta laadusta.

Aineistonhallinta ja prepress

Tarjoamme asiakkaillemme pilvipalvelun aineiston siirtoa ja tallennusta varten.

Käsittelemme aineistot prepressissämme tulostettavaan tai painettavaan muotoon.

Ilmesuunnittelu ja konseptointi

Kartoitamme yhdessä asiakaan kanssa tarpeet ja toiveet ja tarjoamme asiantuntemuksemme yksittäisten teline- ja kalusteratkaisujen sekä ilmeuudistusten suunnittelusta aina kokonaisten myyntiosastojen ja ketjukonseptien suunnitteluun.

Valtakunnallinen asennuspalvelu sekä pakkaus- ja kokoamispalvelu

Ammattitaitoiset asentajamme hoitavat ilmeratkaisujen asennukset sekä teippaukset missä päin Suomea tahansa.

Myyntitelineratkaisuillemme voi tilata myös kokoamispalvelun, jolloin toimitamme tuotteet avaimet käteen-periaatteella tilauksesta kokoamiseen ja asennukseen.