Brand ID Marine Brand ID Marine

Synteettiset veneiden kansimateriaalit, liukuesteet sekä tarra- ja teippausratkaisut veneteollisuuden tarpeisiin

Smartdeck® kansimateriaalit

Synteettiset veneiden Smartdeck®-kansimateriaalit ovat tyylikäs ja kestävä ratkaisu veneiden kansipinnoitteeksi. Huoltovapaa, helposti puhdistettava ja täysin vedenpitävä pinnoite on myös turvallinen, sillä se ei ole märkänäkään liukas ja sen pinta pysyy kovassakin paahteessa viileänä.

Kansimateriaali on leikattavissa mihin mittoihin tahansa ja pinnan kuviointi voidaan toteuttaa asiakkaan toivomusten mukaan. Materiaalin asennus käy helposti ja nopeasti valmiin liimapinnan ansiosta.

Tutustu Smartdeck®-kansimateriaaleihin täällä 

Kylkiteippaukset

Veneiden kylkiteippauksilla saavutetaan näyttävä ulkonäkö. Vain mielikuvitus on rajana värien ja designin suhteen ja erottuva ulkonäkö toteutetaan teippauksilla maalausta huomattavasti nopeammin.

Kovaa kulutusta ja äärimmäisiä sääolosuhteita kestävät tarraratkaisumme myös suojaavat veneen kylkiä kulumiselta ja auttavat säilyttämään veneen arvon. 

Logotarrat

Logotarroilla merkitään tuotteet erottuvasti ja näyttävästi.

Parhaan ja kestävimmän lopputuloksen varmistamiseksi tarran tuotantotapa ja materiaali valitaan aina käyttökohde ja pintamateriaali huomioiden.

Tyyppitarrat ja -kilvet

Valmistamme veneisiin myös tyyppitarrat ja -kilvet. Valikoimastamme löytyvät niin tarra-, muovi- kuin alumiiniratkaisutkin. Materiaali valitaan aina käyttökohteen mukaan, jolloin saavutetaan haastavissakin olosuhteissa kestävä ratkaisu. 

3D-merkit

Näyttävät 3D-merkit ovat erottuva tapa merkitä veneet. Kohokuvioinen, pinnasta erottuva 3D-ratkaisu voidaan toteuttaa esimerkiksi kromattuna tai linssattuna.

Linssitarrat

Kolmiulotteiset linssitarrat ovat kestävä ratkaisu veneiden merkintätarpeisiin. Tarran päälle tehtävä linssi suojaa tarraa ilmatiiviisti ja säänkestävästi. Linssitarrat kestävät liuottimia, desinfiointia ja jopa painepesua.

Mittaristopaneelit

Mittaristopaneelit ovat turvallinen ja kestävä ratkaisu kosteisiin olosuhteisiin. Tyylikkäät muoviset ja metalliset paneelit suojaavat mittaristoa kosteudelta ulkonäöstä tinkimättä.

Ohje- ja varoitustarrat

Ohje- ja varoitustarrat opastavat veneen turvallisessa käytössä. Asiakkaan kanssa yhteistyössä toteutettavat tarrat tehdään käyttökohde ja pintamateriaali huomioiden joko digi- tai silkkipainamalla.

Liukuesteet

Turvalliset tarrakiinnitteiset liukuesteratkaisumme pitävät pintansa kosteissakin olosuhteissa. Liukuesteet ovat leikattavissa mihin tahansa mittaan ja muotoon, käyttökohteen tarpeet huomioiden.

Kimmo Hautamäki

Avainasiakaspäällikkö
Teollisuusratkaisut

+358 50 381 6277
kimmo.hautamaki(at)brandid.fi
 

Marko Silmu

Avainasiakaspäällikkö
Teollisuusratkaisut

+358 400 721 396
marko.silmu(at)brandid.fi
 

Janne Väkiparta

Myyntijohtaja
Teollisuusratkaisut
+358 50 5659 493
janne.vakiparta(at)brandid.fi