Parasta näkyvyyttä

Brand ID tarjoaa liikepaikkojen brändikonsepteja ja -ilmeitä, jotka luovat lisäarvoa asiakkaan liiketoimintaan.

Brändikonseptit ja -ilmeet liikepaikkoihin

Toteutamme brändi-ilmeen ratkaisut kauppa- ja myymäläkohtaisesti alkukartoituksen pohjalta. Onnistunut lopputulos antaa brändille lisäarvoa ja perustuu tiiviiseen yhteistyöhön asiakkaan kanssa. Suomen johtavana liikepaikkamainonnan toteuttajana kehittämme ja testaamme jatkuvasti uusia ratkaisuja, joiden avulla asiakkaamme erottuvat edukseen.

Konsultatiivinen palvelu pitää sisällään mm. suunnittelun, konseptoinnin ja tuotannon esimerkiksi myymälä- ja brändi-ilmeisiin.

Brändi erottumaan

Asiakas saa kokonaisvaltaista ja korkealaatuista palvelua esimerkiksi ketjukonseptien toteutukseen – vuosikymmenten kokemuksella. Brand ID:n osaaminen brändi-ilmeiden toteutuksesta on vakuuttanut muun muassa kaikki Suomen merkittävimmät kauppaketjut. Brand ID saa brändisi erottumaan joka tilanteessa!

Myymäläilmeet

Messut ja tapahtumat

Sisustusratkaisut

Ajoneuvoteippaukset

Mainostarrat

Suurkuvatulosteet

Myyntitelineet ja display

Markkinointimateriaalit

Brändinhallinta

Brändinhallinta luo lisäarvoa asiakkaan liiketoimintaan. Konsultatiivinen palvelu rakentaa yrityskuvaa ja tarjoaa työkalut tilastojen, aineistojen ja materiaalien ylläpitoon ja muokkaukseen.

Brand Ambassador – asiakkaan edunvalvoja

Brand AmbassadorTM on Brand ID:n erikoisasiantuntija, joka kartoittaa asiakkaan tarpeet ja haasteet – ja tarjoaa niihin ratkaisun. Kutsu Brand Ambassador paikalle, niin asiat lutviutuvat!