Digirahoitus

Joustavia rahoitusratkaisuja räätälöitynä yrityksesi tarpeisiin.

Tarjoamme yrityksellesi joustavia rahoitusratkaisuja, jotka ovat räätälöityjä yrityksesi tarpeisiin. Rahoitusratkaisujemme avulla yrityksesi voi investoida uusiin laitteisiin ja järjestelmiin sitomatta pääomaa suuriin kertainvestointeihin tai kuormittamatta maksuvalmiutta. Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä yrityksellesi sopiva rahoitusratkaisu.

Vaihtoehdot

Yritysleasing on irtaimen käyttöomaisuuden pitkäaikaista vuokrausta

Yritysleasing on oivallinen ratkaisu etenkin silloin, kun yrityksesi ei halua sitoa varojaan laitteiden omistamiseen. 

Leasingkohde toimii rahoituksen vakuutena, jolloin voit käyttää yrityksesi omat varat ja vakuudet ydinliiketoimintaan. Leasingsopimuksen pituus suunnitellaan juuri sinun yrityksellesi sopivaksi, mikä auttaa budjetoinnissa. Rahoitusyhtiö omistaa vuokrattava kohteen sopimuskauden ajan, jonka jälkeen voit halutessasi lunastaa vuokrattavan järjestelmän yrityksellesi.

Leasing tuo yrityksellesi monia etuja

· Yrityksesi maksaa laitteista vuokraa sovitun ajan, jolloin yrityksesi välttää raskaat kertainvestoinnit

· Vuokrat jakautuvat tasaisesti vuokrakaudelle, mikä helpottaa budjetointia. Voit halutessasi myös sovittaa vuokrat yrityksesi liiketoiminnan kausivaihteluihin

· Sopimukselle voidaan kätevästi lisätä laitteita yrityksen tarpeiden mukaan 

· Leasing ei rasita yrityksen tasetta, jolloin pääomaa vapautuu yrityksen ydinliiketoimintaan

· Voit vähentää vuokran verotuksessa

Lataa esite leasingrahoituksesta

Vuokraus helpottaa laitekannan pitämistä ajan tasalla

Mikäli valitset rahoitusmuodoksi vuokrauksen, yrityksesi maksaa laitteen käyttöoikeudesta vuokraa sovitun ajan, jolloin kaikki omistamiseen liittyvät haittatekijät jäävät pois. Vuokra-aika on useimmiten 24 – 72 kuukautta. Vuokrasopimus ja sopimuskausi räätälöidään siten, että voit hankkia tarvitsemasi laitteiston sopivaan kuukausihintaan. Laitteiston vaihtaminen ja uudistaminen sopimuskauden aikana on vaivatonta. Näin sinulla on aina käytössäsi ajanmukaiset laitteistot ilman virheinvestointien riskiä. Vuokrasopimuksen päättyessä yrityksesi voi joko pidentää vuokra-aikaa tai palauttaa vuokrakohteen taikaisin myyjäliikkeelle.

Näin yrityksesi hyötyy koneiden ja laitteiden vuokrauksesta

· Rahoitus nopeuttaa ja helpottaa yrityksesi investointiprosessia ja yrityksesi välttyy raskailta kertainvestoinneilta.

· Vuokrat jakautuvat tasaisesti vuokrakausille, mikä helpottaa kulujen ennakoitavuutta ja budjetointia.

· Yritykselläsi on aina käytössä ajantasaiset laitteet, sillä vuokrasopimukselle on mahdollista lisätä laitteita yrityksesi tarpeiden mukaan.

· Vuokrat on mahdollista sovittaa yrityksesi liiketoiminnan kausivaihteluihin.

· Vuokraus ei rasita yrityksesi tasetta, ja näin ollen pääomaa vapautuu muuhun käyttöön.

· Vuokrat ovat vähennyskelpoisia yrityksesi verotuksessa.

Rahoitusyhtiö tarjoaa myös kaikille asiakkailleen turvallisen, erityisesti vuokra- ja leasingsopimuksille tarkoitetun vakuutuksen, joka kattaa koko sopimuskauden. Vakuutus laskutetaan kätevästi vuokralaskun yhteydessä.  

Osamaksu yrityksesi irtaimen käyttöomaisuuden rahoittamiseen

Osamaksu mahdollistaakin yrityksesi digijärjestelmän pitämisen ajan tasalla. Rahoitettava kohde toimii yrityksen vakuutena rahoitukselle ja käsiraha on yleensä 30% kauppasummasta. Kuukausimaksu muodostuu lyhennyksestä, korosta ja laskutuslisästä. Maksuaika on yleensä 12 – 84 kuukautta, mutta voit myös halutessasi maksaa koko jäljellä olevan osan kesken sopimuskautta. Omistusoikeus kohteeseen siirtyy yritykselle automaattisesti viimeisen maksuerän suorituksen jälkeen.

 Osamaksu tuo yrityksellesi monia etuja

· Mahdollistaa järjestelmän pitämisen ajan tasalla.

· Rahoitettava tuote toimii yrityksen vakuutena rahoitukselle, jolloin yrityksesi reaalivakuudet säästyvät muita tarpeita varten.

· Osamaksuerän korko on verotuksessa vähennyskelpoinen kulu ja ALV-vähennyksen voi tehdä heti koko kauppasummasta.

· Kohde on omassa taseessa, voit tehdä kohteesta normaalit poistot. 

Lataa esite osamaksurahoituksesta

Miten yritysleasing ja vuokra eroaa osamaksusta?

Olemme koonneet alla olevaan taulukkoon kahden rahoitusmuodon, yritysleasingin ja osamaksun erot, jotta sinun on mahdollisimman helppoa löytää vaihtoehdoistamme yrityksesi tarpeisiin sopivin.

 Leasing tai vuokraOsamaksu 
Vakuus Hankittava kohde toimii rahoituksen vakuutena. Hankittava kohde toimii vakuutena rahoitukselle, käsiraha on 30% kauppasummasta.
Uusi vai käytetty kohde?Kohde voi olla uusi tai käytetty.Kohde voi olla uusi tai käytetty.
Kohde taseessa Leasing ei rasita yrityksen tasetta, ja näin ollen pääomaa vapautuu muuhun käyttöön. Kohde omassa taseessa – voit tehdä kohteesta normaalit poistot.
Rahoitettavan kohteen verotusVuokra on verotuksessa vähennyskelpoinen. Osamaksuerän korko on verotuksessa vähennyskelpoinen kulu ja ALV-vähennyksen voi tehdä heti koko kauppasummasta.
KuukausimaksuKohteesta maksetaan kuukausittain vuokraa rahoitusyhtiölle. Kuukausimaksu muodostuu lyhennyksestä, korosta ja laskutuslisästä. 
Rahoitettavan kohteen omistusRahoitusyhtiö omistaa leasingkohteen sopimuskauden ajan, mutta kauden jälkeen asiakkaalla on oikeus osoittaa vuokrakohteelle ostaja (jäännösarvo sovittu ennalta 1-25%).Omistusoikeus kohteeseen siirtyy yritykselle automaattisesti viimeisen maksuerän suorituksen jälkeen. 

    LÄHETÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

    Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen.

    Lisätietoja löydät Brand ID:n tietosuojaselosteesta »