• Myyrmannin apteekki

Hintanäytöt helpottavat apteekin arkea

Kampanjahinnat ja muut tarjoustuotteiden hinnat päivittyvät Pricerin ESL-näyttöihin automaattisesti.

Aina oikeat hinnat

Pricerin ESL-hintanäytöissä hinnat ovat aina oikeat, riippumatta siitä onko kyseessä tarjoustuote vai normaalihintainen tuote. Kampanjahinnat ja muut tarjoustuotteiden hinnat päivittyvät automaattisesti, eikä paperisia hintalappuja tarvitse olla vaihtamassa useaan otteeseen kuukaudessa.

– Työajan voi nyt käyttää muihin tärkeisiin asioihin, kuten asiakaspalveluun. Hintanäyttöjen ansiosta on myös helppo toteuttaa lyhytkestoisiakin hintakampanjoita ajastamalla ne, Elina Kivisaari Myyrmannin apteekista kertoo.

Tieto varastosaldosta nopeuttaa asiakaspalvelua

Tuotteen varastosaldo näkyy hintanäytössä, mikä on iso apu henkilökunnalle. Henkilökunta näkee heti onko tuotetta lisää varaston puolella ja hyllyn täyttö on näin ollen helppo tehdä. Mikäli tuote on loppuunmyyty, lukee sekin hintanäytössä. Näin sekä asiakas että henkilökunta saavat tiedon tuotteen tilanteesta heti.

– Pricerin ESL-hintanäytöt luovat siistin kokonaisuuden koko myymälään, eikä tarvitse huolehtia siitä, että myymälässä on haalistuneita huonokuntoisia paperisia hintalappuja, Kivisaari kiittelee.